Hyppää pääsisältöön

Lantrekin CS:GO-turnaus TV2:ssa ja Yle Areenassa

Yle seuraa Lantrek-tapahtuman Counter-Strike: Global Offensive -turnausta 27.-28. helmikuuta välisenä aikana. Tapahtumassa kahdeksan joukkuetta taistelee Suomen mestaruudesta 6 000 dollarin turnauksessa.

Lantrek on Suomen toiseksi suurin LAN-tapahtuma, jossa järjestetään epäviralliset SM-kisat Counter-Strike: Global Offensivelle. Tapahtumassa nähdään kilpailemassa esimerkiksi 3DMAX ja Team Menace.fi -joukkueet uusilla kokoonpanoillaan.

Yle välittää Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen Yle Areenaan kahden päivän ajan, jonka lisäksi finaali lähetetään suorana Yle TV2:lta lauantaina 28. helmikuuta.

Aikataulu

Perjantaina pelataan turnauksen lohkovaihe. Lauantaina puolestaan pelataan pudotuspelit.

Yle Areena ja yle.fi - katso Areenassa tai HD:nä
Pe 27.2. klo 18 Counter-Strike: Global Offensive, A-lohko
Pe 27.2. klo 21 Counter-Strike: Global Offensive, B-lohko

La 28.2. klo 12 Counter-Strike: Global Offensive, semifinaali I
La 28.2. klo 15 Counter-Strike: Global Offensive, semifinaali II
La 28.2. klo 19 Counter-Strike: Global Offensive, pronssiottelu
La 28.2. klo 23 Counter-Strike: Global Offensive, finaali

Yle TV2
La 28.2. klo 23 Counter-Strike: Global Offensive, finaali

Selostajat

Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen selostavat Ylen aikaisemmista lähetyksistä tutut Teemu “wabbit” Hiilinen yhdessä entisen ammattilaispelaajan Juha “aNGeldusT” Kurpan kanssa.

Teemu Hiilinen on yksi Suomen kokeneimmista elektronisen urheilun selostajista - hän on selostanut Counter-Strikeä ja muita FPS-pelejä yli kymmenen vuoden ajan. Hiilinen on myös yksi ENCE eSports-seuran perustajista sekä Suomen elektronisen urheilun liiton entinen puheenjohtaja.

Juha Kurppa pelasi Counter-Strikeä menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla yli seitsemän vuotta. Lukuisten kotimaan turnausvoittojen lisäksi hän on voittanut mm. 30P-LAN-turnauksen sekä sijoittunut toiseksi Copenhagen Games 2011 ja DSRack #2 -turnauksissa. Kolmen parhaan joukkoon hän on urallaan yltänyt 47 kertaa joukkueidensa kanssa.

Enemmän tietoa tapahtumasta Lantrekin omilta sivuilta tai Ylen Lantrek-sivustolta.

Kommentit