Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jouni Aslakin kappaleesta Lions And Lambs?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Jouni Aslak - Lions And Lambs

Mitä? Savonlinnasta kotoisin oleva sittemmin helsinkiläistynyt Jouni Aslak Raatikainen soitti pitkäänGrandeville-nimisessä yhtyeessä, mutta tänä vuonna hän osallistuu sooloartistina Uuden musiikin kilpailuun.Jouni Aslaketeni semifinaleista finaaliin kilpailukappaleellaan Lions And Lambs. Jouni Aslak ihailee 50- ja 60- luvun soul- sekä crooner-laulajia ja on kiinnostunut myös bluesin historiasta. Omassa musiikissaan hän haluaa yhdistellä sielukkaita tarinoita elektroniseen soul-poppiin.

Hä? Jouni Aslak on kertonut Länsi-Savon haastattelussa, että hänen ehdoton lempibiisinsä Suomen euroviisuhistoriasta on Laila Kinnusen Valoa ikkunassa. Kappale oli Suomen ensimmäinen edustuskappale ja se kilpaili vuoden 1961 viisuissa Cannesissa. Kappaleen sijoitus oli jaettu kymmenes sija.