Hyppää pääsisältöön

Joukkueen esittely: Team Menace.fi

Kuvat: aslak, zehN, reflex © HLTV.org / suNny, naSu © Jussi Jääskeläinen
Kuvat: aslak, zehN, reflex © HLTV.org / suNny, naSu © Jussi Jääskeläinen Kuvat: aslak, zehN, reflex © HLTV.org / suNny, naSu © Jussi Jääskeläinen Kuva: Katariina Paulaniemi csgo

Yle ennakkohaastatteli Lantrek 2015 -tapahtuman Counter-Strike: Global Offensive -turnaukseen osallistuvia joukkueita. Yksi turnaukseen osallistuvista joukkueista on Team Menace.fi, jonka kapteeni Miikka "suNny" Kemppi vastasi kysymyksiimme.

Miten joukkueenne sai alkunsa?

- Mietin jo pitkään ennen joukkueen kasaamista, että pitäisikö "palata" vakavammille pelikentille CS:n parissa ENCE:stä lähdön jälkeen - jonka kanssa yhteistyö kuitenkin kesti yhdeksän kuukautta. Päätin joulukuussa houkutella Niko "naSu" Kovasen ja Timi "aslak" Verkkoperän tekemään niin sanotun comebackin, ja onnistuinkin siinä. Joukkueen kaksi viimeistä pelaajaa oli helppo valita 3DMAX-pelaajarumblen jälkeen. Jokainen meistä haluaa ja tykkää pelata, niin miksipä ei.

Miten päädyitte pelaamaan nykyisen nimenne alle?

- Joukkueemme ensimmäinen nimi oli Team Imperial / [im], Menacen omistaja Teijo "Warrior" Sepponen osoitti eritoten suurta mielenkiintoa, ja lämmintä tallia meille. Tärkeintähän organisaation ja joukkueen välissä on kommunikointi, sekä yhteiset tavoitteet tulevaisuutta varten. Tilanteemme vakiintumisen jälkeen otimme asian uudestaan puheeksi, ja aloimme neuvottelemaan tarkemmin tavoitteista. Kaikki meni molemmin puolin hyvin ja nyt ylpeänä kilpailemme Menacen nimen alla ja edustamme Suomea Cs:go-rintamalla. Liitymme organisaatioon virallisesti sunnutaina 1.3.2015

Kokoonpanonne?

  • Miikka "suNny" Kemppi, 20v, Vantaa - kärkipelaaja
  • Timi "aslak" Verkkoperä, 21v, Vantaa - tarkkuuskiväärimies
  • Niko "naSu" Kovanen, 24v, Oulu - jokapaikanhöylä
  • Timo "REFLEX" Rintala, 24v, Vantaa - pelin sisäinen johtaja
  • Jesse "zehN" Linjala, 23v, Kerava - lurker

Miten olette harjoitelleet tapahtumaa varten?

- Pelasimme vuoden alusta samalla kokoonpanolla melkein joka viikko viime sunnuntaihin asti, jolloin Mikko "xartE" Välimaa päätti palata takaisin 3DMAXin riveihin. Otimme korvaavan pelaajan maanantaina, ja harjoittelemme viimeiset neljä päivää kovasti tapahtumaa varten. Pidimme myös aikaisemmin helmikuussa joukkueen kesken "bootcampit", eli lanit SEULin pelaajatalolla.

Mitä mieltä olette lohkoista? (Lohkot voi katsoa Ylen uutisesta)

- Lohko A vaikuttaa jännittävältä. Odotan eniten näkeväni Twistan kasaaman Paranoian pelaamassa 3DMAXia vastaan lohkon ykkössijasta. Toinen mielenkiintoinen joukkue on manUplay, sillä kukaan heistä ei ole minulle niin tuttu entuudestaan. Veikkaan, että lohko A:sta jatkoon menee 3DMAX sekä Paranoia.

Lohko B on myös kova. Vaikein vastustajamme on todennäköisesti tryPANTS. Heillä on osaavia pelaajia sekä paljon motivaatiota. RCTIC on tuonut kokoonpanoonsa uusia nuorukaisia, jotka saattavat yllättää katsojat ja muut joukkueet. Revoluted Realm ei ole kenellekään niin tuttu joukkue nykyään, joten heitäkin vastaan täytyy lähteä niin sanotusti nollalinjasta.

Tavoitteenne turnauksessa?

- Voitto isolla veellä.

Loppusanat?

- Tämä tapahtuma on meidän joukkueella ensimmäinen ja tärkeintä meille on nähdä niin sanotusti missä menemme tällä hetkellä, ja missä osa-alueissa peliä tarvitsemme enemmän harjoitusta. Lähdemme tietenkin voittamaan kaikki. Suuret kiitokset Menacelle ja positiivisille kommenteille, tsemppi ja kannustus kyllä huomataan, vaikka positiivisiin kommentteihin ei välttämättä julkisilla sivuilla meistä kukaan vastaisi. Me teemme tästä turnauksesta jännittävän katsoa.

Team Menace.fi CS:GO-joukkue
Team Menace.fi CS:GO-joukkue Kuva: Yle / Jussi Jääskeläinen lantrek
Kommentit