Hyppää pääsisältöön

A-studio: Talk – Parantaako sote Suomen?

A-studio: Talk, yle tv1
Sotea arvioivat peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd, vas.) ja sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty. A-studio: Talk, yle tv1 yle tv1

TV1 torstaina 26.2. klo 21.05 - 22.00, uusinta perjantaina 27.2. klo 15.55
Yle Areenassa 30 päivää

Miten potilas hyötyy sotesta? Lyheneekö jonotusaika terveyskeskukseen vai piteneekö matka hoitoon? Uusin sote-lakiesitys kursittiin kiireellä kasaan. Kunnanjohtaja moittii järjestämismallia valuvikaiseksi, joka rankaisee asiansa hyvin hoitaneita kuntia ja nostaa kuntaveroa. Mitä vastaavat ministerit?

A-studio: Talkin vieraina ovat peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd), sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok), varapuheenjohtaja Anu Vehviläinen (kesk) ja Kangasalan kunnanjohtaja Oskari Auvinen. Keskustelun vetää toimittaja Sakari Kilpelä.

Muualla verkossa:
Yle Uutiset: Esitetty sote-malli perustuu nykyisiin sairaanhoitopiireihin – ”Ne ovat meille kaikille tuttuja”

Kommentit