Hyppää pääsisältöön

A-studio: Talk – Parantaako sote Suomen?

A-studio: Talk, yle tv1
Sotea arvioivat peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd, vas.) ja sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty. A-studio: Talk, yle tv1 yle tv1

TV1 torstaina 26.2. klo 21.05 - 22.00, uusinta perjantaina 27.2. klo 15.55
Yle Areenassa 30 päivää

Miten potilas hyötyy sotesta? Lyheneekö jonotusaika terveyskeskukseen vai piteneekö matka hoitoon? Uusin sote-lakiesitys kursittiin kiireellä kasaan. Kunnanjohtaja moittii järjestämismallia valuvikaiseksi, joka rankaisee asiansa hyvin hoitaneita kuntia ja nostaa kuntaveroa. Mitä vastaavat ministerit?

A-studio: Talkin vieraina ovat peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd), sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok), varapuheenjohtaja Anu Vehviläinen (kesk) ja Kangasalan kunnanjohtaja Oskari Auvinen. Keskustelun vetää toimittaja Sakari Kilpelä.

Muualla verkossa:
Yle Uutiset: Esitetty sote-malli perustuu nykyisiin sairaanhoitopiireihin – ”Ne ovat meille kaikille tuttuja”

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.