Hyppää pääsisältöön

YleX:n Ensinäyttö: Noah Kin nähdään heimopäällikkönä Lake Jonsin uutuusvideolla

Lake Jons -yhtyeen I Come Clean -musavideo saa ensinäyttönsä ylex.fi:ssä. Videolla nähdään myös räppäri Noah Kin.

Lake Jons

Lake Jons on kolmen ystävän muodostama yhtye, joka sai alkunsa laulaja-kitaristi Jooel Jonsin sooloprojektina. Lake Jonsista tuli bändi puolivahingossa, kun yhtyeen kitaristi Jaska Stenroth ehdotti Jooelin sooloprojektille keikkaa kotibileissä. Esityksen aikana rumpali Mikko Pennanen säesti spontaanisti yhden kappaleen ja vakuutti Jooelin ja Jaskan taidoillaan.

Ylex.fi:ssä ensinäyttönsä saava I Come Clean -musavideo tehtiin talkoovoimin kaveriporukalla Huittisissa, josta yhtyeen kitaristi on kotoisin.

- Halusimme tehdä videon, joka kuvaa biisin tekstiä. Meillä on paljon kavereita, jotka tekevät videohommia ja palaverissa ideat lähtivät käsistä. Päädyimme kevyt voodoo -teemaan, yhtyeen keulakuva Jooel Jons kertoo.

Videolla nähdään Noah Kin esittämässä heimopäällikköä. Räppäri tuli mukaan aiemman bänditaustan vuoksi, sillä Jooel Jonsilla ja Noah Kinillä on yhteinen punk-rap-yhtye LoHi.

- Noah toimii täydellisesti heimopäällikkönä. Hän on niin karismaattinen tyyppi. Hänestä huokuu helposti sellainen kevyt voodoo, Jooel Jons kehuu.

Kuumottavinta kuvauksissa oli bändin mukaan haudassa makaaminen.

- Oli aikamoista maata siellä haudassa. Meidän kitaristi oli aika hajalla siitä. Siellä oli kaikkia ötököitä, jotka menivät lahkeisiin ja hiuksiin. Jaska oli tosi rikki siitä, mutta muuten oli tosi hyvä meininki, Jons sanoo.

Katso I Come Clean -musavideo alta.