Hyppää pääsisältöön

Meeri Koutaniemi kuvaa vaginasi

Joonatan haastattelee Meeri Koutaniemeä
Joonatan haastattelee Meeri Koutaniemeä Kuva: jani mattson heureka

Mitkä kaksi asiaa kiehtovat kutakuinkin kaikkia ihmisiä jossain vaiheessa elämää? Seksi ja avaruus. Vaikka eläisi kuinka vanhaksi, molemmat asiat jäävät ainakin osittain mysteereiksi jokaiselle ihmiselle. Mutta Heurekassa on mahdollisuus tutustua aiheisiin 11 Kollektiivin ja LongPlayn tapahtumassa. Ja Joonatanhan tutustui...

Heurekan tapahtuman aihepiirirajaus herättää varmasti kummastusta. Miten tämä seksi-irrottelu liittyy tieteeseen? K18-ikärajalla määritellyssä happeningissä yhdistyvät tiede, taide, elämykset ja journalismi.

Meeri Koutaniemi kuvaa vapaa-ehtoisten kävijöiden vaginoita näyttelyhuoneessaan. Naiset voivat myös kirjoittaa kirjeitä vaginalleen. Touko Hujasen Extraterrestrial Higwayssä matkustetaan pelin kyydissä Nevadan autiomaahan, jossa on arvoituksellinen Area 51 (armeijan testialue, joka on kuuluisa ufohavainnoista). Hujanen on kuvannut työntekijöitä ja tunnelmaa alueen bordelleissa, jotka tarjoavat asiakkaille alienseksielämyksiä. Heurekassa kävijät voivat osallistua myös munasolun ampumiseen siittiöraketeilla.

Kommentit
  • Avaruusromua: Ajatuksista tekoihin!

    20-vuotias DiN-merkki on elektronisen musiikin merkkituote.

    Ian Boddy istuskelee pubissa. Istuu, miettii ja puhuu. Miettii ja puhuu lisää. Ollaan Newcastlessa Iso-Britanniassa. Eletään 1990-luvun loppua. Ian Boddylla on idea. Se on jännittävä, mutta samalla hieman vaarallinen ajatus. Hän aikoo perustaa levymerkin. "OIen ehkä vähän hullu", hän sanoo virne naamallaan. Nyt 20 vuotta myöhemmin hänen luotsaamansa DiN-merkki on kokeellisen ja elektronisen musiikin kansainvälinen merkkituote. Toimittajana Jukka Mikkola.

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri