Hyppää pääsisältöön

Meeri Koutaniemi kuvaa vaginasi

Joonatan haastattelee Meeri Koutaniemeä
Joonatan haastattelee Meeri Koutaniemeä Kuva: jani mattson heureka

Mitkä kaksi asiaa kiehtovat kutakuinkin kaikkia ihmisiä jossain vaiheessa elämää? Seksi ja avaruus. Vaikka eläisi kuinka vanhaksi, molemmat asiat jäävät ainakin osittain mysteereiksi jokaiselle ihmiselle. Mutta Heurekassa on mahdollisuus tutustua aiheisiin 11 Kollektiivin ja LongPlayn tapahtumassa. Ja Joonatanhan tutustui...

Heurekan tapahtuman aihepiirirajaus herättää varmasti kummastusta. Miten tämä seksi-irrottelu liittyy tieteeseen? K18-ikärajalla määritellyssä happeningissä yhdistyvät tiede, taide, elämykset ja journalismi.

Meeri Koutaniemi kuvaa vapaa-ehtoisten kävijöiden vaginoita näyttelyhuoneessaan. Naiset voivat myös kirjoittaa kirjeitä vaginalleen. Touko Hujasen Extraterrestrial Higwayssä matkustetaan pelin kyydissä Nevadan autiomaahan, jossa on arvoituksellinen Area 51 (armeijan testialue, joka on kuuluisa ufohavainnoista). Hujanen on kuvannut työntekijöitä ja tunnelmaa alueen bordelleissa, jotka tarjoavat asiakkaille alienseksielämyksiä. Heurekassa kävijät voivat osallistua myös munasolun ampumiseen siittiöraketeilla.

Kommentit
  • Ottaisitko taksikuskin mukaasi ostoksille tai oopperaan?

    Tulevaisuuden taksi voisi tarjota seuraa yksinäiselle.

    Hämmästyin hieman, kun Posti kuljetti kotiin ja asensi paikalleen verkkokaupasta ostamani kodinkoneen ja vei vielä mennessään kierrätettäväksi vanhan laitteen. Kuinka kätevää! Tällaista palvelujen yhdistelyä tarvitaan lisää.

  • Avaruusromua: Kaikki maailman etätyölaiset, rentoutukaa!

    Etätyössäkin voi stressaantua, musiikki auttaa!

    Etätyö on työtä, jota ei tehdä työpaikalla, vaan jossakin muualla. Jotkut ovat sitä mieltä, että etätyö on vähemmän stressaavaa kuin niin kutsuttu toimistotyö, ehkä siksi, että etätyössä työntekijä kokee olevansa vapaampi. Amerikkalainen Ken Elkinson tekee musiikkia yhä kasvavalle etätyöntekijöiden joukolle. Hän on sitä mieltä, että etätyössäkin voi stressaantua ja siihen voi auttaa esimerkiksi musiikki. Toimittajana Jukka Mikkola.

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri