Hyppää pääsisältöön

Tässä ovat Ruisrockin uudet ulkomaiset esiintyjäkiinnitykset

Ruisrock on täydentänyt esiintyjälistaansa kolmella ulkomaisella ja neljällä kotimaisella kiinnityksellä.

ASAP ROCKY

Turun Ruissalossa järjestettävän ruisrockin esiintyjiksi on kiinnitetty kolme kansainvälistä tähteä: Axwell /\ Ingrosso, A$ap Rocky sekä Studio Killers.

Axwell /\ Ingrosso on huippu-DJ:iden, Swedish House Mafiasta tunnettujen Axwellin ja Sebastian Ingrosson, muodostama uusi duo, joka ei ole aiemmin esiintynyt Suomessa. Axwell /\ Ingrosso:lta voi odottaa maailmanluokan tanssibileitä sekä maistiaisia tulevalta albumilta.

Newyorkilainen räppäri A$ap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, julkaisi tammikuussa uuden sinkkunsa nimeltä Lord Pretty Flacko Jodye 2 (LPFJ2). Hänen debyyttialbuminsa Long. Live. ASAP julkaistiin vuonna 2013 ja siltä irrotettiin singlet Goldie, Fuckin' Problems, Wild for the Night ja Fashion Killa.

Animaatiobändinä tunnettu Studio Killers esiintyi ensimmäisen kerran Ruisrockissa kesällä 2014. Nyt bändi palaa Ruissaloon visuaalisen show'nsa kanssa. Yhtye nähdään tänä kesänä Rantalavalla.

Kotimaisia uusia kiinnityksiä ovat Reino Nordin, jonka kahden tunnin setissä yhdistyvät sekä Bongo Rockin DJ-show että The Rhinos -livekokoonpanon jamitus sekä  erikoispitkän setin heittävä rap-yhtye Aivovuoto, joka tuo mukanaan festarille Tuuttimörön ja DJ Kridlokkin. Kaksi muuta kotimaista uutta kiinnitystä ovat Satellite Stories sekä laulaja-lauluntekijä Aurora.

Ruisrockin päiväkohtaiset liput ovat tulossa myyntiin maanantaina 2. maaliskuuta. Päiväkohtainen ohjelma julkaistaan samalla. Kolmen päivän perusliput ovat myynnissä Tiketissä, Lippupisteessä ja Lippupalvelussa vuoden 2014 hinnalla alk. 128 euroa 1. maaliskuuta saakka.

Ruisrock järjestetään Turun Ruissalossa 3.-5. heinäkuuta. YleX on Ruisrockin päämediayhteistyökumppani.

Tähän mennessä varmistuneet ulkomaiset artistit:

Ellie Goulding (UK), Axwell /\ Ingrosso (SWE), Disclosure (UK), A$AP rocky (USA), Mastodon (USA), Mew (DK), Studio Killers (UK), Veronica Maggio (SWE), Backyard Babies (SWE), Echosmith (USA), G-Eazy (USA), MØ (DK) sekä Of Monsters And Men (IS).

Kotimaiset:

Amorphis, Apulanta, Elastinen, Disco Ensemble, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Michael Monroe, Samuli Edelmann, Anssi Kela, Aivovuoto & DJ Kridlokk & Tuuttimörkö, Apina, Atomirotta, Aurora, JVG, Kasmir, Lapko, Lyömättömät (Solonen, Kosola & DJ Xmies), Olavi Uusivirta, Roope Salminen & Koirat, Reino Nordin (Bongo Rock & The Rhinos), Ruudolf, Karri Koira & Särre, Sanni, Santa Cruz, Satellite Stories, Teksti-TV 666 sekä Tippa-T.