Hyppää pääsisältöön

YleX.fissä alkaa dokumenttisarja pop-artisti Benjaminista – voita pääsy ennakkokatseluun

Sosiaalisen median suosikki, laulaja Benjamin tähdittää omaa dokumenttisarjaa. Faneilla on mahdollisuus päästä katsomaan jaksoja myös etukäteen laulajan kanssa.

Benjamin

YleX:n nettisivuilla alkaa 10. maaliskuuta alkaen Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen -sarja. 20-osaisessa dokumenttisarjassa kuvataan laulajan aikaa Los Angelesissa alkuvuonna 2015. Sarjasta julkaistaan aina tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin uusi, muutaman minuutin mittainen jakso, joka löytyy jälkikäteen myös Areenasta. Nettijaksojen lisäksi Yle TV2 -kanavalla näytetään myöhemmin keväällä pitkä dokumentti.

Instagramista vuonna 2012 suuren yleisön suosioon noussut Benjamin Peltonen kertoo sarjassa avoimesti mietteitään muun muassa rakkaudesta, musiikista, urheilusta, tyylistä ja rahasta.

YleX järjestää dokumenttisarjaan liittyen kilpailun, jossa voi voittaa pääsyn katsomaan sarjan ensimmäisiä jaksoja ennakkoon itse Benjamin Peltosen kanssa. Osallistumaan pääset YleX.fin Foorumilla, jonne sinun tulee kirjoittaa päiväkirjamainen tarina siitä, miksi juuri sinun kuuluu voittaa.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT 6.3.2015. Voittajista voit lukea täältä.