Hyppää pääsisältöön

3DMAX toisena joukkueena Lantrekien CS:GO-finaaliin

Jesse "KHRN" Grandell ja 3DMAX etenivät Lantrekien CS:GO-turnauksen finaaliin
Jesse "KHRN" Grandell ja 3DMAX etenivät Lantrekien CS:GO-turnauksen finaaliin Jesse "KHRN" Grandell ja 3DMAX etenivät Lantrekien CS:GO-turnauksen finaaliin Kuva: Yle / Jussi Jääskeläinen lantrek

Lantrek 2015 -tapahtuman Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen toinen finalistijoukkue on 3DMAX. Joukkue kaatoi toisessa semifinaalissa tryPANTS-joukkueen 2 - 0 tuloksella. 3DMAX kohtaa finaalissa kello 23 Team Menace.fi:n, jonka voittaja tienaa 3 000 dollaria.

Mikael "ociriz" Karkinen ja tryPANTS eivät yltäneet finaaliin vuonna 2015.
ociriz ja tryPANTS eivät yltäneet finaaliin tällä kertaa. Mikael "ociriz" Karkinen ja tryPANTS eivät yltäneet finaaliin vuonna 2015. Kuva: Yle / Jussi Jääskeläinen lantrek
Toinen semifinaali alkoi de_cachella, jossa tryPANTS siirtyi 4 - 0 johtoon nopeasti. 3DMAX pääsi kuitenkin peliin mukaan ja vei lähes kaikki osion loput kierrokset, sillä toiselle osiolle suunnattiin 10 - 5 tilanteesta 3DMAX:in hyväksi. Ottelu päättyi lopulta 3DMAX:in 16 - 9 voittoon.

Toisena karttana pelattu de_dust2 alkoi tasaisissa merkeissä, kun ensimmäisiä kierroksia vaihdeltiin puolin ja toisin. 3DMAX karkasi kuitenkin ottelussa lopulta helpohkoon voittoon, kun 16 - 8 karttavoitolla ja 2 - 0 yhteistuloksella joukkue varmisti paikkansa finaaliin.

Kello 23 alkavassa finaalissa kohtaavat Team Menace.fi ja 3DMAX. Paras kolmesta -formaatilla pelattavaa finaalia voi seurata Yle Areenasta sekä TV2:lta. Voittaja palkitaan 3 000 dollaria, kun taas hopeamitalistit joutuvat tyytymään 2 000 dollariin.

Pronssiottelu alkaa kello 19, jossa kohtaavat Paranoia eSports ja tryPANTS. Paras kolmesta -sarjan voittaja tienaa 1 000 dollaria.

Turnauksesta tarkemmin Ylen Lantrek-sivustolta.