Hyppää pääsisältöön

Kauneudesta suurta bisnestä

Kauneuden tavoittelusta on tullut suurta bisnestä. Maailman kosmetiikkamarkkinoiden arvoksi mitataan 175 miljardia euroa.

Infografiikka kosmetiikkateollisuudesta, Mot
Infografiikka kosmetiikkateollisuudesta, Mot Kuva: Yle, MOT/Anne Aukee kauneus

Kosmetiikkayritysten
tunnettuja brandeja

L’ORÉAL, MERKKEJÄ / L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Lancôme, Urban Decay, Ralph Lauren, Helena Rubinstein, The Body Shop * UNILEVER, MERKKEJÄ / Axe, Rexona, Timotei, Brylcreem, Dove, Lux * PROCTER & GAMBLE, MERKKEJÄ / Pantene, Head & Shoulders, Wella, Vidal Sassoon, Max Factor (meikit), Hugo Boss, Gucci, Lacoste, Puma, Dolce & Gabbana, Gillette * ESTÉE LAUDER, MERKKEJÄ / Estée Lauder, Aramis, Clinique, Tommy Hilfiger, Donna Karan, Michael Kors, Tom Ford Beauty * SHISEIDO, MERKKEJÄ / Shiseido, Issey Miyake, Jean Paul Galtier, Sea Breeze, Joico, Za, Ipsa * AVON PRODUCTS, MERKKEJÄ / Anew, Avon Clearskin, Liz Earle, Avon Makeup * BEIERSDORF, MERKKEJÄ / Nivea, Eucerin, Labello * JOHNSON & JOHNSON, MERKKEJÄ / Johnson’s, Lubriderm, Piz Buin, Natusan, Vendome, Sundown * CHANEL, MERKKEJÄ / Chanel No.5, Allure, Coco, Egoïste, No.19, Le Blanc * KAO, MERKKEJÄ / KMS California, Molton Brown, Sensai

MOT: Väriä hiuksiin myrkkyä uhmaten
TV1 maanantaina 2.3. klo 20

Lue myös