Hyppää pääsisältöön

Menace eteni Lantrekien CS:GO-finaaliin

Miikka "suNny" Kemppi johdatti Team Menace.fi:n Lantrekien CS:GO-finaaliin
Miikka "suNny" Kemppi johdatti Team Menace.fi:n Lantrekien CS:GO-finaaliin. Miikka "suNny" Kemppi johdatti Team Menace.fi:n Lantrekien CS:GO-finaaliin Kuva: Yle / Jussi Jääskeläinen lantrek

Lantrek 2015 -tapahtuman Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen ensimmäinen semifinaali on päättynyt Team Menace.fi -joukkueen voittoon. Joukkue varmisti voitolla paikkansa kello 23 alkavaan finaaliin, jonka voittaja palkitaan 3 000 dollarilla.

B-lohkon voittanut Team Menace.fi sai semifinaalissa vastaansa Paranoia eSportsin, joka sijoittui omassa lohkossaan toiseksi. Semifinaali pelattiin paras kolmesta -sarjana, jota aloitettiin pelaamaan paikan päällä kello 12.

Johannes "HiSTELI" Poikela ja Eetu-Oskari "osku" Ojalainen pelaavat Paranoia CS:GO -joukkueessa
HiSTELI ja osku jatkavat matkaa pronssiotteluun. Johannes "HiSTELI" Poikela ja Eetu-Oskari "osku" Ojalainen pelaavat Paranoia CS:GO -joukkueessa Kuva: Yle / Jussi Jääskeläinen lantrek

Ottelu alkoi de_cachella, jossa Menace hallitsi peliä. Paranoia eSports poistui nopeasti heikon suoritukseen jälkeen tauolle, kun Menace voitti avauskartan 16 - 9 lukemin. Kapteeni Slaava "Twista" Räsänen oli silminnähden turhautunut joukkueensa suoritukseen.

Toiseksi kartaksi valittiin de_mirage. Menace aloitti ottelun puolustavana joukkueena, jolla se sai kymmenen kierrosta kasaan. Joukkue jatkoi hyviä otteitaan myös toisella osiolla, mutta Paranoia eSports onnistui venyttämään ottelun jatkoajalle huokealla yhteispelaamisella.

Jatkoajan ensimmäinen osio meni 2 - 1 lukemin Menacelle, mutta Paranoia vei toisen osion samoin lukemin - tuloksena toinen jatkoaika. Toisella jatkoajalla Paranoia siirtyi 2 - 1 johtoasemasta puolustajaksi, mutta ei onnistunut puolustamaan tarpeeksi hyvin.

Timo "REFLEX" Rintala pelaa Team Menace.fi -joukkueessa
reflex ja Menace pelaavat finaalissa klo 23. Timo "REFLEX" Rintala pelaa Team Menace.fi -joukkueessa Kuva: Yle / Juha Lahti lantrek

Lopputulos 22 - 20 de_miragessa Team Menacelle, joka siirtyy finaaliin 2 - 0 yhteistuloksella. Ottelun ratkaisupelaajia olivat Menacen Timi "aslak" Verkkoperä sekä Paranoian Johannes "HiSTELI" Poikela, jotka molemmat viihtyivät tulostaulukon kärkipäässä.

- Joukkueemme odottaa intohimoisesti finaalia, kommentoi Menacen kapteeni Miikka "suNny" Kemppi Ylelle ottelun jälkeen.

Menace pelaa seuraavan kerran kello 23 alkavassa finaalissa, joka tulee suorana myös Yle TV2:lta. Toisessa semifinaalissa kohtaavat tryPANTS ja 3DMAX, joiden välinen ottelu alkaa kolmelta iltapäivällä. Ottelun häviäjä kohtaa Paranoia eSportsin pronssiottelussa, joka on tarkoitus pelata kello 19 alkaen.

Tarkemmin Lantrekien CS:GO-turnauksesta Ylen Lantrek-sivustolta.