Hyppää pääsisältöön

Menace ja tryPANTS odotetusti jatkoon CS:GO-turnauksen B-lohkosta

Niko "naSu" Kovanen pelaamassa Lantrek 2015 -tapahtumassa Team Menace.fi -joukkueen kanssa
Niko "naSu" Kovanen ja Team Menace.fi nähdään Lantrekien pudotuspeleissä. Niko "naSu" Kovanen pelaamassa Lantrek 2015 -tapahtumassa Team Menace.fi -joukkueen kanssa Kuva: Yle / Jussi Jääskeläinen lantrek

Lantrek 2015 -tapahtuman Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen avauspäivä on saatu päätökseensä. B-lohkosta pudotuspeleihin etenivät Team Menace.fi sekä tryPANTS. Pudotuspelit alkavat lauantaina 28. helmikuuta klo 12 ensimmäisellä semifinaalilla.

B-lohko alkoi noin kaksi tuntia myöhässä alkuperäisestä aikataulusta, joka ei kuitenkaan menoa haitannut joukkueiden tai katsojien osalta tapahtumapaikalla.

Avausottelussa yhteen ottivat RCTIC eSports ja Revoluted Realm, joka voitti ottelun 16 - 8 lukemin de_infernossa. Revoluted Realm oli leimattu monien silmissä turnauksen heittopussiksi, mutta joukkue todisti taitonsa heti avausottelussa.

Lohkon ensimmäinen kierros huipentui yhteen päivän odotetuimmista kohtaamisista, kun Team Menace.fi ja tryPANTS ottivat yhteen de_cachessa pelatussa ottelussa. Ottelu päättyi Menacen voittoon 16 - 10 lukemin jännittävän ottelun päätteeksi.

Lohkovoitto meni myös Team Menace.fi:lle, joka kaatoi ongelmitta Revoluted Realmin 16 - 8 tuloksella de_miragessa. Kahdella voitolla joukkue varmisti kohtaavansa pudotuspeleissä Paranoia eSportsin.

Team Menace.fi on:

 • Miikka "suNny" Kemppi
 • Timo "REFLEX" Rintala
 • Timi "aslak" Verkkoperä
 • Niko "naSu" Kovanen
 • Jesse "zehN" Linjala

Samaan aikaan RCTIC eSports pakkasi tavaroitaan, kun se hävisi tryPANTS-joukkueelle de_cobblestonessa 9 - 16. Uudella kokoonpanollaan tapahtumaan saapunut RCTIC eSports ei vakuuttanut suorituksellaan fanejaan, jotka toivoivat organisaation CS:GO-joukkueen läpimurtoa pitkän odottelun päätteeksi.

Yön viimeisessä ottelussa yhteen ottivat tryPANTS ja Revoluted Realm. Karttana toimi de_mirage, jossa tryPANTS aloitti poliiseina. Joukkue oli pahimmillaan tappiolla 1 - 7, mutta hävisi lopulta ensimmäisen osion ainoastaan 7 - 8 lukemin.

Toisella osiolla kierroksia voitettiin vuorotellen, mutta lähemmäksi voittoa pääsi Revoluted Realm. 15 - 14 tilanteessa ottelun viimeisellä kierroksella tryPANTS venytti ottelun jatkoajalle neljän pistoolin ja yhden rynnäkkökiväärin voimin.

Jatkoajalla joukkue voitti hyökkäävänä joukkueena kaksi kierrosta, jonka jälkeen se voitti myös tarvitsemansa kaksi kierrosta suoraan puolustavana joukkueen. 19 - 16 lopputuloksella joukkue varmisti paikkansa pudotuspeleihin, jossa se kohtaa 3DMAX:in kello 15.

tryPANTS:in kokoonpano on:

 • Jussi "gstus" Perälä
 • Mikael "ociriz" Karkinen
 • Timo "blANZEY" Malmi
 • Juho "juhogodx" Lampinen
 • Eetu "sAw" Saha

Lohko B:n loppusijoitukset:

 1. Team Menace.fi (pudotuspeleihin)
 2. tryPANTS (pudotuspeleihin)
 3. Revoluted Realm
 4. RCTIC eSports

Turnaus jatkuu lauantaina kello 12 ensimmäisellä semifinaalilla, jossa kohtaavat Paranoia eSports ja Team Menace.fi. Klo 15 alkaen toisessa semifinaalissa kohtaavat puolestaan tryPANTS ja 3DMAX.

Tarkemmin Lantrekien CS:GO-turnauksesta Ylen Lantrek-sivustolta.