Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Mannerheimit pääkuva

Kilpailu: Bongaa Mannerheim!

Mannerheim kirpputorilla Porissa.
Mannerheim kirpputorilla Porissa. Kuva: Jarkko Virtanen dox@net

Mannerheim elää yhä keskuudessamme, monin tavoin.

Kuvan Mannerheim-taulu löytyi porilaiselta kirpputorilta, mutta hänet voi varmasti kohdata muuallakin. Kerro meille, missä sinä olet kohdannut kansallissankarin!

Kirjalliset tarinat voi jättää artikkelin alta löytyvään kommenttikenttään ja kuvalliset tarinat voi lähettää osoitteeseen mannerheim.elaa@gmail.com.
Voit osallistua kilpailuun myös Facebook-sivullamme. Osallistua voit koko maaliskuun ajan.

Parhaat bongaukset kuvineen julkaistaan näillä sivuilla huhtikuun alussa ja paras bongaus palkitaan Mannerheim-elokuva-aiheisella mukilla.

Kommentit
 • Sukupuolivalistus voitti dox@netin klikkaussodan

  Klikkaussodan voitti sukupuolivalistus.

  Kuukauden kestänyt dox@net-lyhytdokumenttien KLIKkaussota on päättynyt. Voittajadokumentti Pillua aloittelijoille sai yli 189 000 katsojaa, ja se herätti kiinnostusta myös ulkomailla. Elokuvassa kerrotaan kiertelemättä sukupuolielinten toiminnasta seksin aikana.

 • Mannerheim 2/5

  Tämäkään ei ole fiktiota. Ratsastajapatsaan suunnitteluun osallistui koko Suomi. Kansallissankarin kuvaaminen on nostanut tunteet pintaan jo 65 vuotta.

 • Ohjaaja: uusia näkökulmia kansallissankariin

  Ohjaaja Katja Lautamatti kertoo: "Mannerheimit-sarjan valmistuttua päällimmäinen kokemukseni on ihmetys siitä, miten laajaa ja kirjavaa aineistoa kansallissankarista löytyy. Jouduin jättämään monta hyvää tarinaa viiden dokumenttielokuvan kokonaisuudesta pois, ja Suomesta löytyisi aineksia vielä vaikka kuinka moneen Mannerheim-lyhytelokuvaan."

Lue myös - yle.fi:stä poimittua