Hyppää pääsisältöön

Näin taipuu Pertti Kurikan Nimipäivät brittimuusikolta - katso video!

Brittimuusikko Danny McEvoy esittää Youtubeen lataamallaan videolla akustisen version Aina mun pitää -kappaleesta.

Brittimuusikko tulkitsee Pertti Kurikan Nimipäivien Aina mun pitää -kappaleen // Kuva: Kuvakaappaus / TheWalrusWasDanny

Pertti Kurikan Nimipäivät herättää ihastusta Euroopassa. Yhtyeen ovat noteeraaneet jo esimerkiksi BBC, The Guardian ja Independent. Lisäksi yhtye on  kiertänyt keikoilla jo muun muassa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Norjassa, Kanadassa, Kosovossa, Hollannissa ja Sveitsissä.

Tuorein lisä fanikerhoon saatiin eilen, kun brittiläinen muusikko Danny McEvoy esittää Aina mun pitää -kappaleesta akustisen version - ja vieläpä suomeksi! Aiemmin McEvoy on tulkinnut muun muassa Beatlesia, Katy Perryä ja Cindy Laupneria.

Katso McEvoyn PKN-tulkinta alta: