Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Nelly Eleonore

Nelly Eleonore on trip-hopista, popista ja metallista ammentava naisartisti, jonka uutuussingle Lady Luck herättelee kuulijoitaan vintage-tyylillään sekä mahtipontisuudellaan. Artistin esikuviin kuuluu mm. Portishead, Marilyn Manson, Sneaker Pimps ja Lana Del Rey. Nelly Eleonoren "metal head" sai kolauksen syksyllä 2014, jolloin musiikillinen intohimo kääntyi enemmänkin trip-hopin suuntaan. Artisti ammentaa monista eri musiikkityyleistä, lopputulos onkin sekoitus melankoliaa, mahtipontisuutta sekä savuista lauluääntä.

Nelly Eleonore

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Pop, trip-hop, elektronica

Perustamisvuosi: 2015

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

Nelly Eleonoren soundi on juuri sitä, mikä monelta kotimaiselta naisartistilta puuttuu. Moderni, kiehtova, persoonallinen ja kuulostaa vahvasti vuodelta 2015. Nelly Eleonoren ääni on syvä, savuinen ja lumoava ja sopii kappaleen tunnelmaan täydellisesti. Lady Luck voisi helposti olla esimerkiksi James Bond -elokuvan tunnusbiisi . Nelly Eleonore on panostanut tyylinsä jokaiseen yksityiskohtaan myös videolla ja kuvilla ja Lady Luck on vakuuttava debyytti.

Odotamme:

Lisää yhtä vahvoja biisejä vahvoilla musiikkivideoilla. Toivomme myös keikkojen olevan yhtä vahvoja ja tarkkaan mietittyjä, kuin debyyttisinkku antaa kokonaisuudessaan odottaa. Levy-yhtiöt alkavat varmasti vonkaamaan naista pian listoilleen ja toivomme hänen tekevän fiksuja valintoja, jotta materiaali pysyy edelleen yhtä rohkeana, persoonallisena ja vahvana.