Hyppää pääsisältöön

Satuhäät - vaikeiden aikojen jälkeen kohti valoa

Tiina ja Jan
Tiina ja Jan satuhäät

Satuhäiden kymmenennen tuotantokauden ensimmäisen parina liitolleen kirkollisen siunauksen saavat 26- ja 28-vuotiaat uusperheen vanhemmat Tiina ja Jan Vainionpää.

Pari on kokenut koko perheen terveyttä ja taloutta koetelleen katastrofin, mutta nyt he uskaltavat jälleen katsoa luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Seremonian jälkeen häitä juhlitaan Tampereen rajan tuntumassa Kangasalan Kisapirtillä noin 80 sukulaisen ja ystävän ympäröimänä. Mukana juhlimassa ovat tietenkin myös Tiinan 7-vuotias Meri-Tuuli, Janin 5-vuotias Valtteri sekä heidän yhteiset pienokaisensa: 2,5- ja 1,5-vuotiaat Miina ja Roope.

Tiina ja Jan
Tiina ja Jan Tiina ja Jan satuhäät

Pari tutustui muutama vuosi sitten valomainoksia valmistavassa yrityksessä, jossa Jan pani merkille mukavan maalarineitosen. Ihastuminen sai kuitenkin vielä hetken odottaa, sillä Jan eli elämässään muutosten aikaa. Työpaikka vaihtui joksikin aikaa, mutta Jan piti yhteyttä Tiinaan. Eipä aikaakaan, kun rakkaus roihahti ja Jan muutti Tiinan luokse.

Tiina ja Jan
Tiinan ja Janin perhe Tiina ja Jan satuhäät

Asiat etenivät ripeään tahtiin, perheen kasvaessa tarvittiin lisää tilaa ja kun unelmien koti löytyi, tehtiin huolellisen puntaroinnin ja laajan kuntotarkastuksen jälkeen talokaupat. Kaikki näytti olevan parhain päin, mutta pian perheenjäsenten oireilujen vuoksi alkoivat herätä pahaenteiset epäilyt. Talo osoittautui homeitiöiden saastuttamaksi ja vaakalaudalla oli koko perheen terveys. Kohtalokkaimmalta tilanne näytti pienen Roopen kohdalla. Talouden ja terveyden romahdettua pari perui jo sovitut häänsä ja avioitui maistraatissa vaatimattomin menoin.

Tiina ja Jan
Tiina ja Jan Tiina ja Jan satuhäät

Vaikka hometalosta jäi pysyviä terveydellisiä haittoja, ovat suurimmat ongelmat enää vain muisto, ja Tiina ja Jan voivat katsoa luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Tänä kesänä on aika ottaa vahinko takaisin ja järjestää iloinen hääjuhla. Menneet murheet ovat lujittaneet parin suhdetta ja he uskovatkin, ettei vastaan tule sellaisia vaikeuksia, joista he eivät yhdessä selviäisi.

 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.