Hyppää pääsisältöön

Sini Sabotage salaperäisenä: Yritän irti elektrokahleista

22 m²-levyn seuraajalla on vähemmän vinguttelua ja paukuttelua, artisti sanoo.

Sini Sabotage // Kuva: facebook.com/SiniSabotage

Sini Sabotage työstää parhaillaan seuraajaa vuoden 2013 joulukuussa julkaistulle debyyttialbumilleen. Seuraavalla albumilla tulee olemaan todennäköisesti hyvin erilainen soundi kuin debyytillä.

- Olen yrittänyt päästä mun elektrokahleista irti.  Ettei olisi niinkään sitä vinguttelua ja paukuttelua koko ajan. Et ois vähän enemmän niin kuin sellaista oikeata musiikkia, Sini Sabotage kertoo Disko2000-ohjelman haastattelussa.

Artisti työstää uutta levyä muun muassa tuottaja Jaakko Salovaaran eli JS16:a kanssa. Sabotage kehuu yhteistyötä tuottaja JS16:a kanssa helpoksi. Levyn tekeminen on ollut hyvin rentoa, laulaja sanoo.

Laajempaa soundimaailmaa lupaa myös Sini Sabotagen kommentti siitä, että hän on innostunut erilaisista soittimista. Disko2000-ohjelman juontajat DJ Orion ja Matti Airaksinen kysyvät, onko artistilta tulossa kenties akustisin soittimin soitettua musiikkia.

- No kuka tietää, vastaa Sini Sabotage.

Katso alta Sini Sabotagen vierailu Disko2000-ohjelmassa. Siinä artisti soittaa tunnin ajan 2000-luvun suosikkimusiikkiaan ja kertoo muun muassa, tuoko suuri suosio sosiaalisessa mediassa paineita some-käyttäytymiseen.