Hyppää pääsisältöön

Fhat the Wuck?

MV ryhmäkuva, FTW, Inka Kamula
MV ryhmäkuva, FTW, Inka Kamula glyffi

Areena täyttyy räiskeellä, paiskeella ja pärinällä, kun striimaajamme ottavat ohjaimet käsiinsä. Tästä ei enää läpällä selviä.

FTW (For the Win) on Ylen tuottama uusi pelisarja, jossa neljä tubettajaa, Lakko, Herbalisti, J0P ja Glyffi pelaavat viikottain vaihtuvia videopelejä suorassa striimissä Yle Areenassa. Pelistriimiä säestää chatti, johon jokainen katsoja voi osallistua. Tiistaisin ja keskiviikkoisin ohjelmassa seurataan harjoitusvuoroja, joissa pojat valmistautuvat joko yksin tai pareittain viikkofinaaliin tutustumalla peliin ja hiomalla taitonsa äärimmilleen.

Torstaisin pelattavissa viikkofinaaleissa pelaajien osaaminen punnitaan, kun kaikki neljä kokoontuvat ottamaan toisistaan mittaa viikon pelissä. Pisteitä on jaossa menestyksen mukaan, joten virheisiin ei ole varaa. Kymmenen viikkoa ja kymmenen peliä myöhemmin kruunataan kaikkien aikojen ensimmäinen FTW-mestari!

Koska pelkät striimit eivät tietenkään riitä, ohjelma elää myös Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa, joissa saatat törmätä myös striimaajiimme. Näille kanaville ovat tietysti kaikkien katsojienkin kuvat ja kommentit tervetulleita #yleFTW.

Kommentit