Hyppää pääsisältöön

Satuhäät-tatuoinnit ja rakkaudenlukko

Henna ja Janne
Henna ja Janne satuhäät

Janne ja Henna Vartiainen ovat umpirakastuneita. Pariskunta käyttäytyy edelleen kuin vastarakastunut ja järjestää toisilleen yllätyksiä pitäessään romantiikkaa yllä. Häiden alla huuma sen kuin kasvaa ja huipentuu Satuhäät -tatuointien ottamiseen.

Henna ja Janne
Henna ja Janne satuhäät

Ennen alttarille astumista on luvassa muitakin yhteisiä rituaaleja, muun muassa rakkaudenlukon kiinnittäminen sillankaiteeseen. Janne ja Henna haluavat ottaa häistään kaiken irti nautiskellen ja ilman stressiä.

Henna ja Janne
Henna ja Janne satuhäät

Parin rivitaloasunto on sisustettu yhteistuumin, ja Hennan avoerokoirasta Otosta on tullut molempien yhteinen – tosin Otto haukkuu mustasukkaisesti parin suudellessa. Myös pariskunnan harrastukset ovat yhteisiä; perinteinen paritanssi ja uusimpana yhdessä kuntosalilla treenaaminen.

Henna ja Janne
Henna ja Janne satuhäät

Parin rakkaustarina alkoi kolme vuotta sitten. Henna, 28, vietti iltaa kuopiolaisen kylpylähotellin yökerhossa, kun hänen silmiinsä osui yökerhon baarimikko. Jo kahden vuosikymmenen ajan saman baaritiskin takana työskennellyt Janne noteerasi Hennan, ja valomerkin jälkeen he lähestyivät toisiaan. Nyt pariskunta astelee naimisiin Kuopiossa, Kallaveden kirkossa ja viettää hääjuhlaansa Rauhalahden Jätkänkämpällä.

Kommentit
 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.