Hyppää pääsisältöön

"Elämä ilman Benjaminia olisi ankeaa" – näillä päiväkirjamerkinnöillä voitettiin tapaaminen laulajan kanssa

Iiris, Kia ja lukuisat muut nuoret kertoivat YleX:n Foorumilla, miksi Benjamin on tärkeä heille. Parhaimmat kirjoittajat palkittiin ainutlaatuisella tapaamisella pop-artistin kanssa.

Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen

YleX:n nettisivuilla alkaa 10. maaliskuuta alkaen 20-osainen Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen -dokumenttisarja. Järjestimme sarjaan liittyen kilpailun, jonka voittajat pääsevät katsomaan ennakkoon ensimmäiset jaksot päätähti-Benjaminin kanssa. Kilpailuun pääsi osallistumaan kirjoittamalla päiväkirjamaisesti YleX Foorumille, miksi Benjamin on tärkeä ja mitä voitto kirjoittajalle merkitsee.

Parhaimmiksi kirjoituksiksi valittiin Iiriksen ja Kian merkinnät. Kia kertoi päiväkirjamerkinnässään Benjaminin muuttavan huonot päivät hyviksi pelkällä olemassaolollaan.

"Bemmin äänen kuuleminenkin antaa minulle kylmät väreet. Hän vaikuttaa niin aidolta ja positiiviselta persoonalta. Välillä jopa mietin, onko Bemmillä koskaan huonoja päiviä. Joka kerta, kun katson puhelintani, menen automaattisesti tsekkaamaan somet siltä varalta, että Bemmi olisi päivittänyt jotain. Elämä ilman Bemmiä olisi ankeaa ja turhauttavaa. Hän saa joka päivä hymyn huulilleni."

Iiris kertoi päiväkirjalleen seuranneensa Benjaminia vuodesta 2013 lähtien. Laulaja on ollut apuna myös vaikeimpina aikoina.

"Aktiivisemmin olen seurannut Benjaminia vuodesta 2014. Kun uutinen Underdogsista tuli, niin tärisin ja olin pakahtua onnesta. Minä pystyn samaistumaan Underdogsin sanoihin, sillä olen ollut koulukiusattu, mutta onneksi se on loppunut. Tiedän sen fiiliksen, kun on yksin ja ketään ei kiinnosta. Underdogsin avulla olen päässyt yli asiasta ja voin elää paljon normaalimmin."

Lue Iiriksen, Kian ja muiden kilpailuun osallistuneiden tarinat YleX Foorumilta.

Tulevia Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen –jaksoja voit seurata täältä.