Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Carly Rae Jepsenin kappaleesta I Really Like You?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Carly Rae Jepsen - I Really Like You

Mitä? Call Me Maybe -hitistään parhaiten tunnettu kanadalainen laulaja Carly Rae Jepsen tarjoilee uutta musiikkia. I Really Like You on kepeä pop-kappale ihastumisesta ja siitä kuinka alkuaikojen suhdetta ei kannata kiirehtiä. Biisin videolla seikkailee itse Tom Hanks, joka ottaa selfieitä, flirttailee naisille ja testaa pingismailaa samalla kun laulaa Carly Raen kappaletta. Jos olet aina miettinyt miltä näyttää kun Tom Hanks vetää musikaalimaista katutanssikohtausta kadulla yhdessä Carly Rae Jepsenin ja Justin Bieberin kanssa, enää ei tarvitse miettiä.

Hä? Tom Hanks ei ole ainoa tähtinäyttelijä, joka on näytellyt musiikkivideolla. Superstaroista muun muassa Jake Gyllenhaal näytteli Vampire Weekendin videolla, Shia LaBeouf on tanssinut sekä Sigur Rósin että Sian videolla, Angelina Jolie on näytellyt Aerosmithin videolla ja Ben Stiller P. Diddyn videolla. Beastie Boys esitteli kuitenkin koreimman näyttelijäkaartin vuoden 2011 Make Some Noise -biisin videolla. Videolla esiintyi yhteensä 19 A-listan tähteä: Seth Rogen, Danny McBride, Elijah Wood, Rashida Jones, Will Arnett, Ted Dansen, Rainn Wilson, Jason Schwartzman, Amy Poehler, Steve Buscemi, Mary Steenburgen, Maya Rudolph, Kirsten Dunst, Chloë Sevigny, Will Ferrell, David Cross, Orlando Bloom, John C. Reilly ja Jack Black.