Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Nelly Eleonoren kappaleesta Lady Luck?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Nelly Eleonore - Lady Luck

Mitä? Nelly Eleonore on trip-hopista, popista ja metallista ammentava naisartisti, jonka kappale Lady Luck tarjoaa mahtipontisuutta ja vintage-tyyliä. Artistin esikuviin kuuluvat mm. Portishead, Marilyn Manson, Sneaker Pimps ja Lana Del Rey. Nelly Eleonoren "metal head" sai kolauksen syksyllä 2014, jolloin musiikillinen intohimo kääntyi enemmänkin trip-hopin suuntaan. Artisti ammentaa monista eri musiikkityyleistä, lopputulos onkin sekoitus melankoliaa, mahtipontisuutta sekä savuista lauluääntä. Nelly Eleonore on valittu myös YleX:n Nosteessa-artistiksi. Lady Luck -kappale on UMK-kilpailija Jouni Aslakin kynästä.

Hä? Lady Luck -käsite kumpuaa roomalaisesta onnen jumalattaresta Fortunasta. Fortuna on myös lautapeli, joka koostuu kuulavarastosta, 5 kuulasta,  rampista, pistealueista ja työntökepistä. Peli on yleensä tehty puusta ja pistealueet nauloista.