Hyppää pääsisältöön

Videopelit valtaavat Yle Areenan keväällä

WFT peliohjelma
Yle aloittaa uuden videopeleihin liittyvän nuorten ohjelman FTW (For the Win) WFT peliohjelma Kuva: Jukka Lintinen / Yle Kuvapalvelu herbalisti

Yle aloittaa uuden videopeleihin liittyvän nuorten ohjelman FTW (For the Win) maaliskuussa. Luvassa on suoraa pelistriimiä kolmena iltana viikossa Yle Areenassa.

Ohjelmassa ovat mukana Lakko, Herbalisti, J0P ja Glyffi, jotka ovat ennestään tuttuja YouTube-kanavistaan. Pojat haastavat toisensa kevään aikana kymmenessä eri videopelissä ja ottavat katsojat mukaan pelitilanteisiin chatin välityksellä. Tiistaisin ja keskiviikkoisin on harjoitusvuorot, jolloin striimissä seurataan yhden tai kahden pelaajan valmistautumista. Torstaisin on finaali, jolloin pojat ottavat toisistaan mittaa viikon pelissä ja ansaitsevat pisteitä menestyksensä mukaan. Toukokuun loppuun mennessä on selvinnyt, kenestä tulee ensimmäinen FTW-mestari.

Yle Areenan ohella ohjelma elää vahvasti eri sosiaalisen median kanavissa kuten Instagramissa @yleftw, Facebookissa facebook.com/yleftw ja Twitterissä @yleftwofficial. Nettisivut löytyvät osoitteesta: yle.fi/ftw .

Lue myös - yle.fi:stä poimittua