Hyppää pääsisältöön

Kylmää vettä Santa Monicassa – katso Benjamin-sarjan kolmas jakso

Benjamin tutustuu oman dokumenttisarjan kolmannessa osassa Santa Monica Beachiin.

20-osaisessa Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen -dokumenttisarjassa kuvataan laulajan aikaa Los Angelesissa alkuvuonna 2015. Kolmannessa jaksossaBenjaminvierailee Santa Monica Beach -rannalla. Tyyni valtameri kiinnostaa laulajaa ja tämä aikookin suomalaistyyliin käydä rohkeasti pulikoimassa vedessä.

- Paikalliset sanoo, että vesi on törkeen kylmää,
mutta mä en usko siihen. Mä meinaan mennä nyt uimaan, Benjamin kertoo dokumentissa.

Kuinka käy uimareissun? Uskaltautuuko Benjamin alkuvuoden vesille uimaan? Katso Santa Monica -niminen jakso yltä ja saat tietää. Muut Alaston päiväkirja -uutiset voit katsoa täältä.

Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen -sarjasta julkaistaan aina tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin uusi muutaman minuutin mittainen jakso. Nettijaksojen lisäksi Yle TV2 -kanavalla näytetään myöhemmin keväällä pitkä dokumentti.