Hyppää pääsisältöön

Kysy asiantuntijoilta - suora yhteys!

Kysy mitä olet aina halunnut tietää alkoholinkäytöstä ja sen vaikutuksista. Kolme asiantuntijaa ja suora videostriimi tänään torstaina klo 20 alkaen.

Maria Jungner juontaa ja A-klinikkasäätiön ylilääkäri Kaarlo Simojoki, käytännön työstä kaiken tietävä päihdelääkäri Jarmo Kantonen ja oman kokemuksen kautta tukityöhön ryhtynyt Jussi Kinnunen vastaavat.

Videolähetyksen aikanakin voi kysyä suoraan asiantuntijoilta. Voit laittaa kysymyksiä ja kertomuksia tämän artikkelin kommenttikenttään tuohon alle tai voit lähettää sähköpostia lähetykseen - osoitteella 100paivaa@yle.fi

Yle Areenassa suora videostream löytyy täältä.

Seuraava suora tv-lähetys sunnuntaina 29. maaliskuuta klo 18.45 TV1:llä.

Muuta aiheeseen liittyvää:

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

100 päivää