Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Major Lazerin & DJ Snaken (feat. Mø) kappaleesta Lean On?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Major Lazer x DJ Snake feat. Mø - Lean On

Mitä? Huipputuottaja Diplon luotsaama trio Major Lazeron yhdistänyt voimansa Turn Down For What -hitistä tutun DJ Snaken ja tanskalaispoppari :n kanssa. Tämä amerikkalais-ranskalais-tanskalainen yhteistyö on poikinut hedelmän nimeltä Lean On. MØ on työskennellyt aiemmin Diplon kanssa XXX 88 -kappaleellaan ja Major Lazerin hittikavalkadiin kuuluvat mm. Get Free,  Watch Out For This (Bumaye) ja Bubble Butt. Kuplapyllyt eivät kuitenkaan heilu Lean Onilla, sillä kappale kuulostaa vahvasti MØn tuotannolta. Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkonen valitsi kappaleen tehobiisikseen ja on sitä mieltä, että tämä on kevään kepein, leijailevin ja tyylikkäin tanssibiisi.

Hä? Diplon taiteilijanimi juontaa juurensa artistin dinosaurus-intoiluun. Diplodocus on sauropodien ryhmään kuuluva dinosaurusten suku. Diplodocukset olivat kasvinsyöjiä. Diplolla on myös dinosaurustatuointi oikeassa käsivarressaan.