Hyppää pääsisältöön

Näin saat tietoa Ylen sisällöistä

Nainen istuu nojatuolissa ja kuuntelee kännykällä Yle Areenaa.
Nainen istuu nojatuolissa ja kuuntelee kännykällä Yle Areenaa. Kuva: Jussi Nahkuri / Yle Yle,Yle Areena,mobiililaitteet,brändikuvat

Toimittaja – löydät tietoa ja materiaalia Ylen sisällöistä Venetsiasta, Pressikansiosta ja sosiaalisesta mediasta.

  1. Tietoa ja materiaalia Ylen tulevista sisällöistä löydät Venetsiasta ja Pressikansiosta. Lisätietoa niistä alla.
  2. Median postituslistalle (tiedotteet, kutsut tapahtumiin, uutiskirjeet) voit liittyä ilmoittamalla yhteystietosi osoitteeseen yle.ohjelmatiedotus@yle.fi.
  3. Julkaisuvalmiita valokuvia on tarjolla sekä Pressikansiossa että Venetsiassa. Kuvapyyntöjä voit toimittaa myös osoitteeseen kuvapalvelu@yle.fi.

Venetsia

Venetsia on kaikkien suomalaisten tv- ja radiokanavien käytössä oleva sähköinen järjestelmä, jonka välityksellä toimittajille tarjotaan kanavien päivittäiset ohjelmatiedot sekä tiedotusmateriaalia TV- ja radio-ohjelmista.

Venetsiasta löydät esittelytekstejä, julkaisuvalmiita valokuvia, tiedotteita, kutsuja tapahtumiin sekä mahdollisuuden katsoa Ylen tulevaa ohjelmistoa ennakkoon.

Venetsian löydät osoitteesta venetsia.net. Saadaksesi käyttäjätunnuksen ota yhteys sivuilta löytyvään yhteyshenkilöön.

Pressikansio

Pressikansio on Ylen oma järjestelmä, jossa julkaisemme tietoa ohjelmatarjonnasta. Materiaalia tulee neljästi vuodessa, aina ennen kevään, kesän, syksyn tai juhlakauden alkamista.

Pressikansiossa on myös kuvapankki, jossa tarjoamme Ylen sisällöistä kirjoittavan median käyttöön ajantasaista, julkaisuvalmista kuvamateriaalia muun muassa Ylen ruutukasvoista ja kanavaäänistä sekä viikoittaisohjelmistosta.

Pressikansio löytyy osoitteesta yle.fi/pressi. Käyttäjätunnuspyynnön voit lähettää osoitteeseen yle.ohjelmatiedotus@yle.fi.

Tilaa ohjelmatiedotteita tulevista ohjelmista

Saadaksesi Ylen Ohjelmaviestinnän tiedotteita, viikottaisen koontitiedotteen sekä kutsuja lehdistötilaisuuksiin, liity ohjelmaviestinnän sähköpostilistalle. Lähetä pyyntö osoitteeseen yle.ohjelmatiedotus@yle.fi.

Jäikö vielä kysyttävää?

Ylen ohjelmaviestinnän tiimi kertoo lisää Ylen tulevista ohjelmista, katso yhteystietomme täältä.

Käsi heilauttaa kännykkää ja valoviiruista muodostuu sana Yle.
Käsi heilauttaa kännykkää ja valoviiruista muodostuu sana Yle. Kuva: Yle ohjelmaviestintä