Hyppää pääsisältöön

Näin saat tietoa Ylen sisällöistä

Mies istuu verstaassa, veneen pienoismalli kädessään, nainen katselee.
Mies istuu verstaassa, veneen pienoismalli kädessään, nainen katselee. Kuva: Yle/ Kaapo Kamu yhtiösivu

Venetsia, Pressikansio, sosiaalinen media − tarjoamme sisällöistämme kirjoittaville toimittajille tietoa ja materiaalia monella tavalla.

  1. Tietoa ja materiaalia Ylen tulevista sisällöistä löydät Venetsiasta ja Pressikansiosta. Alla on niistä lisätietoa.
  2. Median postituslistalle (tiedotteet, kutsut tapahtumiin, uutiskirjeet) voit liittyä ilmoittamalla yhteystietosi osoitteeseen yle.ohjelmatiedotus@yle.fi.
  3. Julkaisuvalmiita valokuvia on tarjolla sekä Pressikansiossa että Venetsiassa. Kuvapyyntöjä voit toimittaa myös osoitteeseen kuvapalvelu@yle.fi.

Venetsia

Venetsia on kaikkien suomalaisten tv- ja radiokanavien käytössä oleva sähköinen järjestelmä, jonka välityksellä toimittajille tarjotaan kanavien päivittäiset ohjelmatiedot sekä tiedotusmateriaalia TV- ja radio-ohjelmista.

Venetsiasta löydät esittelytekstejä, julkaisuvalmiita valokuvia, tiedotteita, kutsuja tapahtumiin sekä mahdollisuuden katsoa Ylen tulevaa ohjelmistoa ennakkoon.

Venetsian osoite on venetsia.net. Saadaksesi käyttäjätunnuksen ota yhteys sivuilta löytyvään yhteyshenkilöön.

Pressikansio

Pressikansio on Ylen oma järjestelmä, jossa julkaisemme tietoa ohjelmatarjonnasta. Materiaalia tulee neljästi vuodessa, aina ennen kevään, kesän, syksyn tai juhlakauden alkamista.

Pressikansiossa on myös kuvapankki, jossa tarjoamme Ylen sisällöistä kirjoittavan median käyttöön ajantasaista, julkaisuvalmista kuvamateriaalia muun muassa Ylen ruutukasvoista ja kanavaäänistä sekä viikoittaisohjelmistosta.

Pressikansio löytyy osoitteesta yle.fi/pressi. Käyttäjätunnuspyynnön voit lähettää osoitteeseen yle.ohjelmatiedotus@yle.fi.

Käsi heilauttaa kännykkää ja valoviiruista muodostuu sana Yle.
Käsi heilauttaa kännykkää ja valoviiruista muodostuu sana Yle. Kuva: Yle ohjelmaviestintä

Sosiaalinen media

Ohjelmaviestinnän tiimimme vinkkaa tulevista ohjelmista Yleisradion tileillä myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.