Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Alora & Senii

Alora & Senii on loppuvuodesta 2012 toimintansa aloittanut elektronisen musiikin duo. Aluksi kaksikko keskittyi enemmän vauhdikkaamman housen tekemiseen, mutta vuoden 2014 syksyllä tapahtui käänne kevyemmän chill / tropical housen tuottamiseen ja soittamiseen. Syksy sai erittäin kovan startin kun Markus ja Severi julkaisi kappaleensa "Down By The Ocean" yhdessä Saxokid nimisen saxofonistin, sekä Matt Boylan-Smith nimisen laulajan kanssa.

Alora & Senii

Kotipaikkakunta: Somero

Musiikkityyli: elektronic / chill / tropical house

Perustamisvuosi: 2012

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

Tyylikästä, aurinkoista ja kansainvälistä elektronista musiikkia. Free sopii täydellisesti kevään ensimmäisten kauniiden päivien taustamusiikiksi ja toimii erittäin hyvin vielä kesälläkin.  Alora & Senii on lupaava duo, joka toimii varmasti esimerkiksi Klinganden ystäville.

Odotamme:

Toivomme että duolla on monta yhtä hyvää biisiä takataskussa ja vahva näkemys siitä, minkälaiset tavoitteet heillä musiikin saralla on. Rahkeita riittää vaikka mihin, mutta riittääkö pokka puskea rohkeasti ulkomaille asti? Kannattaa myös miettiä visuaalinen ilme loppuun saakka, sillä se luo mielikuvan yhtyeestä. Logot ja kuvat kannattaa suunnitella yhtä tyylikkääksi kuin musiikki. Esimerkiksi Klingande, Matoma ja Kygo ovat onnistuneet tässä todella hyvin.