Hyppää pääsisältöön

Myös rockmusiikille on nousemassa uusi päivä

Von Hertzen Brothersin New Day Rising soi tällä viikolla YleX:n Viikon albumina.

Von Hertzen Brothers - New Day Rising

Mitä!?! Von Hertzenien veljekset ovat työstäneet uransa kuudennen albumin huipputuottaja GGGarthin kanssa.

Miksi!?! Jo edellisillä albumeillaan Von Hertzen Brothers on selkeästi ottanut isompaa askelta ulkomaiden musamarkkinoiden suuntaan. Uudelle New Day Rising-albumille on otettu mukaan tuottajaksi Garth "GGGarth" Richardson, jonka CV:stä löytyy mm. viiimeisimpien Biffy Clyro-albumien lisäksi Rage Against The Machinen, Rise Againstin ja Skunk Anansien tuottamisia. Soundit ovat kyllä viimeisen päälle kohdallaan ja hommassa on ns. munaa! Ei ole ihme, että ulkomailla osoitetaan yhä enemmän ja enemmän kiinnostusta von Hertzenin veljesten musiikille. Semminkin kun kappalemateriaali on luvalla sanoen väkevää.

Häh!?! Levyllä kuullaan myös kitaristi Kie von Hertzenin soolona laulama kappale - Dreams.