Hyppää pääsisältöön

Vaivu phypnoosiin Zella Dayn tahdissa

Valmistaudu viettelykseen, sillä Zella Day ei anna armoa kenellekään.

Zella Day

Zella Day on Arizonasta kotoisin oleva laulaja-lauluntekijä, joka on raivannut tiensä mielenkiintoisimpien nousevien artistien joukkoon. Hänen nimeään kantava EP on saanut jo suurta huomiota ja kesällä ilmestyvää Kicker-debyyttiä odotellaan kuola valuen.

Zella Dayn läpimurtosinkku Hypnotic lumoaa tunnelmallaan. Kappale on surrealistinen märkä päiväuni, jossa seikkailaan vuorien ja aavikon hallitsemassa maisemassa. Se saa kiemurtelemaan, huokailemaan ja lopulta antautumaan koukuttavuudellaan. Zella Dayn äänessä on kaunis sävy ja siinä yhdistyy upeasti Lana Del Reyn lakonisuus ja Lorden persoonallisuus.

Lähdetkö päiväunille Zella Dayn seuraksi vai nukahdatko jo ensi tahdeilla? Kommentoi Anne Lainnon viikon tehoa.