Hyppää pääsisältöön

Mikael Gabrielilla ja Mäkillä biiffi – internet iski takaisin

Mikael Gabrielilla on tunnetusti paljon mielipiteitä. Tällä kertaa räppäri solvaa kollegaansa Mäkkiä.

MG soittaa jälleen suutaan. // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Mikael Gabriel haastoi riitaa Mäkin (ennen tunnettu taiteilijanimellä Aito Mäkki) kanssa Radio Helsingin Uusi Legacy -ohjelmassa.

- Mäkki puhuu jatkuvasti, että on Aito Mäkki. Miten se muka voi olla Aito Mäkki, jos tekee vain feikkejä juttuja? Mulle aito Mäkki on MäkGälis. Seison sanojeni takana, jos Mäkki tulee festareilla vastaan ja haluaa tapella, niin sitten tapellaan, MG laukoi radioaalloilla.

Aito Mäkki vastasi Gabrielin uhitteluun omalla tyylillään.

- Olen käyttänyt Mäkki-nimeä ennen kuin MG on opetellut edes räppäämään. MäkGälis voi olla Mäkki, mutta vain toinen meistä on Aito ja mä otan mikä on mun. Mä olen maksanut oppirahani, ja niin on jokainen, joka mun pöydässä istuu. Jos mun meininki on Miklulle liian feikkiä, niin se voi pudottaa 32 barin versen aiheesta, lupaan vastata, Mäkki vastasi.

Ja internet tietysti iski takaisin.

Mäk Gälis vastasi omalla Instagram-tilillään näin:

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Mikael Gabriel aloittaa suunsoiton muiden suomalaisräppäreiden kanssa. Viime vuonna osansa saivat lähes kaikki kotimaiset rap-artistit, muun muassa Pyhimys ja Steen1.

Lue myös:

Suomalaisräppärit sanasodassa - uhittelua sosiaalisessa mediassa

Räppäreiden riidasta uutisoi ensimmäisenä Rytmi.

Lähteet: Rytmi, Radio Helsinki, Instagram