Hyppää pääsisältöön

Palaako Twin Peaks sittenkään? Ohjaaja huolestutti fanit kommentillaan

Twin Peaks -sarjan ohjaaja David Lynch sanoo, ettei 1990-luvun kulttisarjan paluu olekaan täysin varmaa.

Twin Peaks. FBI-agentti Dale Cooperia näyttelee Kyle MacLachlan. // Kuva: ABC

Vuonna 2016 on kulunut 25 vuotta kulttisarja Twin Peaksin toisen kauden päättymisestä. Viime vuonna tuotantoyhtiö Showtime ilmoitti, että sarjaan julkaistaan yhdeksän uutta jaksoa. Tarinan on kerrottu sijoittuvat nykypäivään.

Asiasta uutisoitiin jo varmana tietona, mutta nyt sarjan ohjaaja David Lynch on herättänyt epäilyjä tuotantoprosessin etenemisestä.

- Tässä vaiheessa en tiedä, tuleeko paluuta, Lynch kommentoi Australian Brisbanessa Between the Two Worlds -taidenäyttelyn tilaisuudessa.

Ohjaaja sanoo, että sopimuksia hiotaan yhä. Entertainment Weekly -sivusto kirjoittaa, että kommentti oli yllätys Showtimelle, eikä sarjan jatkosta pitäisi tuotantoyhtiön mukaan olla epäselvyyksiä.

Uusien jaksojen päähenkilöksi on kiinnitetty alkuperäisiltä kausilta tuttu Kyle MacLachlan, joka esittä FBI agentti Dale Cooperia.

Fanit osasivat odottaa kulttisarjalle jatkoa. Twin Peaksin tarinan keskiössä selvitetään nuoren Laura Palmerin murhaa, ja toisen kauden lopussa Palmerin hahmo ennusti tapaavansa Cooperin uudelleen 25 vuoden kuluttua.

Lue myös:

Twin Peaksin kesken jääneet mysteerit ratkeavat uutuuskirjassa