Hyppää pääsisältöön

Haluatko kuulla uutta Nightwishiä ensimmäisten joukossa? Kuuntele YleX:ää ja voita paikka ennakkokuuntelusessioon bändin kanssa

Uuden musiikin ohjelmien skabassa voittajat pääsevät tapaamaan bändin jäseniä ja kuuntelemaan Nightwishin uuden albumin ennakkoon.

Nightwish vuosimallia 2015.

Suomalaisen rock-musiikin kansainvälisesti menestynein yhtye Nightwishjulkaisee uuden Endless Forms Most Beautiful-albumin 27. maaliskuuta.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa pääsy kuuntelemaan albumi ensimmäisten joukossa! Ja kaiken lisäksi tapaamaan yhtyeen jäsenistöä!

Uuden musiikin aamu- ja iltavuoroissa jaetaan loppuviikon ajan paikkoja ainutlaatuiseen kuuntelutilaisuuteen, joka järjestetään YleX:llä torstaina 26.3. klo 16.30 alkaen.

Sinun tehtäväsi on bongata Uuden musiikin aamu- tai iltavuorosta Nightwish-aiheinen äänimerkki, soittaa studioon numeroon 09-1482822 ja vastata Nightwish-aiheiseen kysymykseen. Nopein oikeinvastaaja voittaa itselleen ja kaverilleen pääsyn ennakkokuuntelutilaisuuteen.

Yhtyeestä paikalle saapuvat Tuomas Holopainen, Floor Jansen, Kai Hahto ja Troy Donockley. Kamerat, nimmarivihkot ja selfie-kepit mukaan!

Uuden musiikin aamuvuoro YleX:ssä arkipäivisin klo 10-11 ja Uuden musiikin iltavuoro maanantaista torstaihin klo 17-19.