Hyppää pääsisältöön

Jurassic Rock julkisti ulkomaisen pääesiintyjänsä

Mikkelissä 7.-9.8. järjestettävä Jurassic Rock on julkaissut lisäksi uusien kotimaisten kiinnitysten nimiä.

The Offspring nähtiin Ruisrockissa 2014. Kuvassa laulaja Dexter Holland. // Kuva: Tomi Mikola

Mikkelin Jurassic Rockin pääesiintyjäksi on kiinnitetty yhdysvaltalaisbändi The Offspring. Pitkän uran tehneen punkrockbändin tunnetuimpia biisejä ovat Self Esteem, Come Out and Play, Why Don't You Get a Job sekä Pretty Fly (for a White Guy).

Festivaalin uudet kotimaiset kiinnitykset ovat Haloo Helsinki!, Apulanta, Mokoma, Viikate, Kotiteollisuus, Paperi T, Pää Kii sekä Melrose. Jurassic Rock kertoo julkistavansa uusia ulkomaisia ja kotimaisia esiintyjänimiä huhtikuussa.

Jurassic Rock järjestetään tuleavana kesänä yhdeksännen kerran. Festivaali muutti viime kesänä ja se järjestetään nyt toista kertaa Mikkelin Kenkäveronniemen nurmikentillä, keskustan tuntumassa.

Lue myös: The Offspring YleX:lle: Voiko saunavihtaa poltella?

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.