Hyppää pääsisältöön

Pharrell Williams saapuu Ruisrockiin

Ruisrockin lauantaikattaukseen on kiinnitetty muun muassa Happy-hitistä tunnettu yhdysvaltalaisartisti Pharrell Williams sekä brittiyhtye Foals.

Pharrell Williams // Kuva: EPA/PAUL BUCK

Hittinikkari, tuottaja ja N.E.R.D.-yhtyeen tunnetuin jäsen Pharrell Williamsesiintyy Ruisrockissa 4. heinäkuuta. Williams on aiemmin vieraillut Suomessa N.E.R.D.-yhtyeen kanssa, mutta Ruisrock-lauantain keikka tulee olemaan artistin ensimmäinen sooloesiintyminen Suomessa.

Festareille on lisäksi kiinnitetty ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva brittiyhtye Foals, joka teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa kolmannella albumillaan Holy Fire.

Kotimaisten artistien kattaus kasvaa myös, kun festareille saapuuu Mokoma, Von Hertzen Brothers, Pertti Kurikan Nimipäivät, Paperi-T, Tiisu, Antti Tuisku, Pimeys ja aikaisemmin Beastmilk-nimellä tunnettu Grave Pleasures.

Ruisrock järjestetään Turussa 3.–5. heinäkuuta.