Hyppää pääsisältöön

Paperimunat

Pikku Kakkonen: Paperimuna
Pikku Kakkonen: Paperimuna Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen pikku kakkosen pääsiäinen

Taittele Pikku Kakkosen tulostettavista pääsiäispapereista kolmiulotteinen muna.

Tarvikkeet

Leikkaa kaksipuoleisiksi tulostetuista papereista kolme samankokoista munaa. Aseta ne haluamaasi järjestykseen päällekkäin. Ompele tai nido keskeltä yhteen ja kiinnitä kiinnitysnauha (jos et ompele palasia yhteen ompelukoneella).

Pikku Kakkosen pääsiäinen Pinterestissä

 • Pikku Kakkosessa annetaan kaikille kehon osille nimi ja opetellaan uimapukusääntö

  Kesäkeskiviikkoisin tutustutaan kehoon ja turvataitoihin.

  Miten lapsi oppisi kunnioittamaan omaa ja toisen kehoa? Voiko turvataidoista puhua säikyttämättä lasta turhaan? Missä iässä turvataidoista voisi alkaa puhua? Väestöliiton mukaan lasten kehotunnekasvatus on tavallisten käytöstapojen harjoittelua ja omien oikeuksien opettelua.

 • Pikku Kakkosen radio-ohjelmat

  Areenassa on suuri määrä audioita lapsille.

  Pikku Kakkonen julkaisi ensimmäisen Pikku Kakkosen radio -jakson keväällä 2015 ja siitä eteenpäin on pyritty julkaisemaan säännöllisesti viikottain uutta audiomateriaalia Areenaan. Ohjelmat ovat kuultavissa Areenassa ja Lasten Areenassa.

 • Pikku Kakkosessa Pyöräillään!

  Pyöräilyä opitaan leikin avulla.

  Pyöräillään-sarjassa opetellaan leikin avulla taitoja, joita tarvitaan turvalliseen pyöräilyyn.