Hyppää pääsisältöön

Rakkaudesta puutarhaan – Alan auttaa

Rakkaudesta puutarhaan, yle tv1
Alan Titchmarsh uudistaa Louise Rallin puutarhan japanilaiseen tyyliin. Rakkaudesta puutarhaan, yle tv1 rakkaudesta puutarhaan

TV1 sunnuntaisin 22.3. - 29.4.2015 klo 13.40 - 14.25, uusinta keskiviikkoisin klo 23.50
Sarjan kolmas jakso poikkeuksellisesti maanantaina 6.4. klo 15.10!
Yle Areenassa 30 päivää

Puutarhuri Alan Titchmarsh tekee palveluksen ihmisille, jotka ovat uhranneet aikaansa muiden hyväksi, ja joiden oma puutarha on päässyt huonoon kuntoon.

Kuusiosaisen sarjan jokaisessa jaksossa Alan ja hänen ammattilaisensa pistävät yhden puutarhan uusiksi perustuksia myöten.

Puutarha kokee huikean muodonmuutoksen – paikkaa hädin tuskin uskoo entiseksi. Miellyttääkö lopputulos omistajaansa?

Louise auttaa muita

Sarjan ensimmäisen puutarhan omistaja Louise Rall sairastui syöpään, kun hän oli raskaana. Siitä lähtien Louise on järjestänyt tempauksia kohtalotovereidensa hyväksi aina ulkomaita myöten.

Rakkaudesta puutarhaan, yle tv1
Rakkaudesta puutarhaan, yle tv1 rakkaudesta puutarhaan
Aikaa ei ole riittänyt puutarhanhoitoon ja takapiha on ala-arvoisessa kunnossa. Alan lähettää talon emännän parin päivän lomalle, kerää kokoon oman tiiminsä töihin.

Itämaisia vaikutteita

Kuinka ankeasta puutarhasta saadaan sellainen, että se miellyttää silmää ja tarjoaa omistajalleen rauhallisen paikan, jossa voi lepuuttaa sieluaan ja ruumistaan.

Saadakseen ideoita japanilaistyylistä puutarhaa varten Alan tutustuu itämaisista vaikutteistaan tunnettuun puutarhaan Etelä-Englannissa. Samalla hänen tiiminsä etsii sopivia kasveja pikkupihalle.

Love Your Garden. Tuotanto: Spun Gold/ITV, Britannia, 2011. Sarja on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2013.

Jaksot
22.3. Japanilaista tunnelmaa

Alan Titchmarsh tuottaa iloa ihmisille, jotka omista vaikeuksista huolimatta ovat tehneet paljon toisten hyväksi, ja oma puutarha on siinä sivussa jäänyt vaille huolenpitoa.

29.3. Lapsiperheen paratiisi

Kun perheessä on useita lapsia ja osa vaatii erityshoitoa, puutarha jää helposti lapsipuolen asemaan. Alan aikoo tehdä suurperheen äidin iloiseksi.

Rakkaudesta puutarhaan, yle tv1
Rakkaudesta puutarhaan, yle tv1 rakkaudesta puutarhaan

6.4. (lähetys poikkeuksellisesti maanantaina klo 15.10) Ruusuntuoksua

Ikäihmisetkin rakastavat puutarhaa, vaikka sen hoitaminen on käynyt jo mahdottomaksi. 90-vuotias Iris saa Alanin käsissä viehättävän ruusutarhan, jossa voi muistella elämänsä hyviä hetkiä.

12.4. Pojan muistolle

Lapsen menetyksen tuska ei helpota ikinä. Pottin perhe vajosi masennukseen poikansa kuolemasta. Ennen niin kukkea puutarha pääsi rapistumaan. Voiko Alan lievittää perheen tuskaa hyvillä töillä?

19.4. Rauhan puolesta

Afganistanin sodan veteraani rakastaa puutarhaa, mutta ei pysty itse sitä perustamaan saamiensa vammojen vuoksi. Alan auttaa nyt perhettä luomaan uuteen kotiinsa rauhaa henkivän puutarhan.

26.4. Muistojen puutarha

Lapsen menetys on kova isku perheelle. Siksi Alania pyydetään tekemään lasten saattokodin lähelle levollinen puutarha, jossa voi hiljentyä muistelemaan poisnukkunutta rakastaan.

Kommentit