Hyppää pääsisältöön

Satuhäät - rantateemaa ja sometusta

Linda ja Juuso
Linda ja Juuso satuhäät

24-vuotias Juuso Grönberg ja 29-vuotias Linda Hartikainen viettävät häitään helteisenä heinäkuun päivänä Nurmijärvellä 50 läheisen ja sukulaisen läsnäollessa.

Linda ja Juuso
Linda ja Juuso satuhäät

Pariskunnan katseet kohtasivat työn merkeissä, kun paikalliseen S-markettiin harjoittelijaksi pestattu Juuso sai opastajakseen Lindan. Vuosi ehti kulua toverillisissa merkeissä, mutta työpaikan pikkujouluissa lempi leimahti. Sen jälkeen asiat etenivätkin nopeaa tahtia: parin kuukauden kuluttua Linda huomasi olevansa raskaana.

Linda ja Juuso
Linda ja Juuso satuhäät

Tilanteesta muodostui kuitenkin tuoreelle suhteelle koetinkivi, sillä 19-vuotias Juuso epäröi eikä ollut varma, onko valmis sitoutumaan perhe-elämään vai jatkaako mieluummin hummailua kaverien kanssa. Pienen Luka-pojan syntymä sai kuitenkin Juuson vakuuttuneeksi siitä, että haluaa jakaa loppuelämänsä Lindan kanssa. Juusosta onkin sukeutunut huomaavainen ja kiltti mies, joka ahkerasti kunnostaa kotia perheelleen, johon kuuluvat myös 2-vuotias Jennika-tytär, Lindan 11-vuotias Joanna ja kaksi varsin vilkasta koiraa.

Linda ja Juuso
Linda ja Juuso satuhäät

Pari on ollut valmis alttarille jo pitkään ja nyt on löytynyt sopiva hetki viettää hääjuhlaa. Juhlan teemaksi on valittu ranta ja meri, väreiksi turkoosi, valkoinen ja hopea, ja tavoitteena on järjestää mahdollisimman hyvät bileet. Askartelua yli kaiken rakastava Linda on käynnistänyt valmistelut jo hyvissä ajoin ja hionut pienetkin yksityiskohdat valmiiksi. Varsin ahkerana somen käyttäjänä tunnettu Linda päivittää ahkerasti Instagramia hääjärjestelyiden etenemisestä ja hakee vinkkejä internetin keskustelupalstoilta: Juuso sen sijaan ei järjestelyistä stressaa ja hänen vastuulleen sovittujen asioiden hoitaminen on hääpäivän lähestyessä vielä aikalailla lähtökuopissaan. Onneksi koko kesän vaivannut ”takatalvi” väistyy juuri häiden kynnyksellä ja kylmyys vaihtuu häiden rantateemaan sopivaksi heinäkuun helteeksi.

Miten käy netistä tilatun hääkakun kanssa? Ehtiikö ahkerana penkkiurheilijana tunnettu sulhanen katsoa tv:stä jalkapalloa? Missä vaiheessa otetaan ensimmäinen selfie?

Kuuntele häiden biisilista!

 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.