Hyppää pääsisältöön

Vuoden jännittävin sulkapallomatsi pelataan tänään – seuraa suorana Torstaitrilleriä

Seuraa suorana, kun YleX Jälki-istunnon Viki ja Mäkkäri ottavat toisistaan mittaa ratkaisevassa sulkapallo-ottelussa. 

YleX Jälki-istunnonjuontajat Juuso "Mäkkäri" Mäkilähde ja Ville "Viki" Eerikkilä pelaavat tänään kello 9-10 kaiken ratkaisevan sulkapallo-ottelun, jota voit seurana suorana tämän artikkelin yhteydessä. Ottelu tulee Pasilan urheiluhallista suorana ja sitä selostaa Yle Urheilun Riku Salminen. Samaan aikaan huippusulkapalloilija Ville Lång kommentoi ottelua YleX Aamun lähetyksessä.

Pelistä tulee äärimmäisen jännittävä, sillä Mäkkäri on voittanut kaksikon välisistä peleistä suurimman osan. Viki on kuitenkin parantanut suoritustaan jatkuvasti ja on voittanut viimeisimmät matsit. Mäkkäri kuitenkin uskoo, että Vikin henkinen kantti ei kestä.

- Nyt pelataan isoilla panoksilla ja miljoonat ihmiset seuraavat nettilähetystä. Vikin kasetti ei tunnetusti ole koskaan kestänyt kovassa paikassa. Kun selkäranka on styroksista rakennettu, niin sen tietää, että tommosessa kohtaa paineessa se napsahtaa ihan murusiksi, Mäkkäri kommentoi.

Torstaitrilleri ratkaisee koko loppukesän kohtalon, sillä häviäjä tulee kaikissa tulevissa pitämään päällään asiasta muistuttavaa t-paitaa.

LÄHETYS OHI: Viki Eerikkilä voitti 2-0! Tallenne tulossa pian!

Lue myös:

Vikin gasellimainen liike oli liikaa Mäkkärille kaiken ratkaisevassa Torstaitrillerissä

Torstaitrilleri jännittää: Viki ja Mäkkäri turvautuivat mentaalivalmentajan opastukseen

Torstaitrillerin huipennus: kaiken ratkaiseva ottelu suorana netissä