Hyppää pääsisältöön

Keväisiä askarteluideoita yhdessä toteutettavaksi

Pikku Kakkosen pääsiäinen Pinterestissä
Pikku Kakkosen pääsiäinen Pinterestissä Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen pikku kakkosen pääsiäinen

Pikku Kakkosen piristävien askartelujen joukosta löytyy paljon helppoa ja hauskaa tekemistä koko perheelle.

Poimi kotiisi parhaiten sopivat ideat ja tuunaa ne oman näköisiksi!

Pikku Kakkosen askartelutiimi on suunnitellut hauskoja pääsiäis- ja kevätaskarteluideoita vanhempien ja lasten yhteisiksi askareiksi. Helppojen ohjeiden avulla on jokaisella mahdollisuus poimia Pikku Kakkosessa nähtäviä ideoita omaan kotiin.

Jos rairuoho jää kylvämättä tai virpomisvitsojen haku viime tippaan, saa Pikku Kakkosen askartelutiimiltä nopeasti ja helposti pääsiäistunnelman kotiin. Toteutuksissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tarvikkeita tai edullisia askartelu. Pinterestistä löytyy myös riemukkaita, tulostettavia pääsiäispapereita, joiden avulla saat kotiisi Pikku Kakkosen studion tutun, raikkaan ilmeen.

Pikku Kakkosen pääsiäinen Pinterestissä

Kommentit