Hyppää pääsisältöön

Keväisiä askarteluideoita yhdessä toteutettavaksi

Pikku Kakkosen pääsiäinen Pinterestissä
Pikku Kakkosen pääsiäinen Pinterestissä Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen pikku kakkosen pääsiäinen

Pikku Kakkosen piristävien askartelujen joukosta löytyy paljon helppoa ja hauskaa tekemistä koko perheelle.

Poimi kotiisi parhaiten sopivat ideat ja tuunaa ne oman näköisiksi!

Pikku Kakkosen askartelutiimi on suunnitellut hauskoja pääsiäis- ja kevätaskarteluideoita vanhempien ja lasten yhteisiksi askareiksi. Helppojen ohjeiden avulla on jokaisella mahdollisuus poimia Pikku Kakkosessa nähtäviä ideoita omaan kotiin.

Jos rairuoho jää kylvämättä tai virpomisvitsojen haku viime tippaan, saa Pikku Kakkosen askartelutiimiltä nopeasti ja helposti pääsiäistunnelman kotiin. Toteutuksissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tarvikkeita tai edullisia askartelu. Pinterestistä löytyy myös riemukkaita, tulostettavia pääsiäispapereita, joiden avulla saat kotiisi Pikku Kakkosen studion tutun, raikkaan ilmeen.

Pikku Kakkosen pääsiäinen Pinterestissä

Kommentit
  • Pikku Kakkosen Eskari -sovellus vie kirjainten maailmaan

    Eskari-sovelluksen Lukivalmiudet-kokonaisuuden tehtävätyypit

    Pikku Kakkosen Eskari -sovelluksen lukivalmiuksiin liittyvässä kokonaisuudessa leikitään kirjaimilla, tavuilla ja sanoilla. Samalla harjoitellaan kirjaintuntemusta, sanojen alkuäänteiden ja -tavujen tunnistamista sekä kootaan kirjaimista ja tavuista merkityksellisiä sanoja.

  • Pikku Kakkosessa annetaan kaikille kehon osille nimi ja opetellaan uimapukusääntö

    Kesäkeskiviikkoisin tutustutaan kehoon ja turvataitoihin.

    Miten lapsi oppisi kunnioittamaan omaa ja toisen kehoa? Voiko turvataidoista puhua säikyttämättä lasta turhaan? Missä iässä turvataidoista voisi alkaa puhua? Väestöliiton mukaan lasten kehotunnekasvatus on tavallisten käytöstapojen harjoittelua ja omien oikeuksien opettelua.