Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Hätä-Miikan kappaleesta Kuuntele?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Hätä-Miikka - Kuuntele

Mitä? Gaselleista tuttu Hätä-Miikka sooloilee jälleen. Hätis on ehtinyt Gasellien ja tulevan soolonsa lisäksi folk-herkistellä Zen-Miikkana ja kurittaa kitaraa grindcoren tahdissa. Hätä-Miikan tulevalta Persaukinen ystäväsi -albumilta on ehditty jo kuulla Remu ja Meidän rappu -nimiset kappaleet, mutta nyt on vuorossa Kuuntele. Kappale kertoo tarinaa epätoivoisesta Hätä-Miikasta, joka kaipaa vain kuuntelevaa korvaa ja lohduttavaa olkapäätä. Tuleva albumi on Hätiksen mukaan lähiöromanttinen, elämänmakuinen ja monella tapaa omaelämänkerrallinen. Räppäri on tehnyt levyn, joka on laulettua suomenkielistä pop/rock-musaa ilman yhtään räppiä. Kappaleen video on ensinäytössä tänään YleX:ssä!

Hä? Kuuntele-kappale alkaa skenaariosta, jossa Hätä-Miikka heittää rappurallin kerrostalon alaoven lasin läpi. Kemin kuningas ja torstaitrillerin hallitseva mestari Viki on tuominnut Jälkän Ping-sana-pong -kilpailussa rappurallin ja porrasrallin vääriksi sanoiksi, ja mies on vakuuttunut ettei sellaisia ole olemassa. Onko Hätis mukana rappuralli-salaliitossa??