Hyppää pääsisältöön

YleX:n kuulijat ovat puhuneet - Wöyh! pyyhki Petri Nygårdilla lattiaa

Wöyh! ja Petri Nygård julkaisivat eilen ulkomailla kuvatut paluuvideonsa. YleX:n kuulijat ja lukijat saivat äänestää, ovatko videot mistään kotoisin.

Wöyh! kahmi äänestyksessä järisyttävän määrän ääniä.

Hyyrysen muusikkoveljesten, YUP:sta tutun Jussin ja Stam1nasta parhaiten tunnetun Antin muodostama Wöyh! kiri YleX:n äänestyksessä ylivoimaiseen voittoon. Wöyh! nappasi ykkössijan yli 91 prosentin äänisaaliilla.  Petri joutui tyytymään hieman yli 8 prosenttiin.

Yhtyeen kakkosalbumilta lohkaistu Kamppailu merellä -single sai ensisoittonsa YleX:n Uuden musiikin aamuvuorossa.

Petri Nygård oli skabassa mukana _Scooraan-_musiikkivideollaan. Edellisestä julkaisusta oli ehtinyt vierähtää jo vuosi. Video kuvattiin Berliinissä, ja Petri kuvailee reissua jännittäväksi ja pelottavaksi.

YleX onnittelee!

Katso Wöyhin voittajavideo alta.