Hyppää pääsisältöön

Jack Ü murskaa ennakkoluulosi Justin Bieberistä

Justin Bieber on mukana musiikillisella mestariteoksella.

Jack Ü

Justin Bieber on ristiriitainen hahmo. Mies on tehnyt uraa jo teinistä lähtien, hänellä on miljoonia faneja ympäri maailmaa ja hän on tehnyt urallaan käsittämättömän suuren omaisuuden, vaikka hittibiisejä ei ole montaa syntynytkään. Bieberiä on vaikeaa ottaa tosissaan, sillä hänen käytöksensä on idioottimaista, itsekeskeistä ja naurettavaa. Tämän kaiken keskellä on helppo unohtaa, että kyseessä on kuitenkin osaava, taitava nuori artisti.

Kaksi jättimäistä konemusiikin ammattilaista eivät ole tätä kuitenkaan unohtaneet. Skrillexin ja Major Lazeristakin tutun Diplon muodostama Jack Ü on tehnyt rohkean liikkeen ja napanneet Bieberin uudelle Where Are  ÜNow -kappaleellee. Diplon biittien tyylikkyys, Skrillexin näppärät koukut ja Justin Bieberin hämmentävän uskottava ja koskettava tulkinta luovat vastustamattoman yhdistelmän. Kertosäkeen hypnotisoiva Major Lazermainen ulina ja soundit saavat unohtamaan, että biisissä laulaa maailman suurin poptähti.

Uskallatko irrottautua ennakkoluuloistasi ja myöntää, että kyseessä on kelpo kappale, vai onko kaikki kuraa, mihin Bieber koskettaa?