Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Tough Loven kappaleesta So Freakin' Tight?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Tough Love - So Freakin' Tight

Mitä? Tough Love on brittiläinen house-kaksikko, joka koostuu Alexista ja Stefista. Miesten ensimmäinen major label -julkaisu on tiukka bassolla kuorrutettu bängeri hiestä kosteisiin tanssi-iltoihin. Ysärisoundi on vahvasti mukana Tough Love -biisillä, mutta parhaimmillaan kappale on allasbilevideolla, jossa ruiskitaan aurinkorasvalla aivan minne sattuu. Biisi perustuu sampleen, joka on lainattu R&B-kvartetti Jodecin Freek'n You -kappaleesta. Tämä alkuperäinen biisi julkaistiin jo vuonna 1995, mutta se otettiin mukaan Grand Theft Auto IV -pelin soundtrackille vuonna 2008. Sen jälkeen kappaletta on samplatty ahkerasti sekä räppibiiseissä, että house -musiikissa.

Hä? Tough Loven pojat ovat kertoneet omaksi bileillan biisivalinnakseen Ini Kamozen legendaarisen Here Comes The Hotstepper -kappaleen. Biisin nimeäkään ei heidän mielestään voi edes lukea, ilman että laulaa mukana.