Hyppää pääsisältöön

Snoop Dogg kiinnitettiin HBO-sarjan puikkoihin

Tekeillä on perhedraama, joka sijoittuu 1980-luvun Los Angelesiin.

Blockfest 2014: Snoop Dogg // Kuva: Julius Konttinen

43-vuotias Räppäri Snoop Dogg ja HBO ovat sopineet uuden tv-sarjan tekemisestä kertoo The New York Post. Snoop Dogg tuottaa perhedraamaksi kuvaillun sarjan, joka perustuu 1980-luvun elämään Los Angelesissa.

Sarjassa Los Angelesissa asuvan perheen elämä sujuu hyvin, kunnes se joutuu törmäyskurssille yhteisön ja amerikkalaisen politiikan kanssa.

Snoop Dogg on syntynyt Los Angelesin metropolialueeseen kuuluvassa Long Beachin kaupungissa ja hän oli nuoruudessaan jengin jäsen. High Schoolista valmistumisen jälkeen Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Cordozar Broadus, Jr, oli usein myös vankilassa. Hänestä tuli suosittu räppäri 1990-luvun alussa.

Vielä nimeämättömän HBO-sarjan kaksi muuta tuottajaa ovat Hollywood-elokuvia ohjannut Allen Hughes sekä Snoop Doggin manageri Ted Chung.

Lähteet: The New York Post