Hyppää pääsisältöön

Pullopostia lapsuudesta -keskustelu jatkuu vertaisryhmässä

Hoitoa läheiselle kuvitus, yksi 2 miljoonasta
Hoitoa läheiselle kuvitus, yksi 2 miljoonasta Kuva: Yle / Annukka Palmén-Väisänen hoitoa läheiselle

Dokumenttisarjan katsojien aloitteesta perustettu Facebook-keskusteluryhmä jatkaa verkossa ajatustenvaihtoa aiheesta, millaista on elämä alkoholistin läheisenä. Keskustelu on jatkoa chatille, jota on käyty kuuden Pullopostia lapsuudesta -jakson ajan.

Meitä on noin kaksi miljoonaa. Pullopostia lapsuudesta -dokumenttisarja tarttui tabuun - nyt on puhumisen aika. Pullopostia lapsuudesta -keskusteluryhmä Facebookissa on tarkoitettu kaikille alkoholistien aikuisille lapsille ja lähimmäisille, jotka haluavat keskustella tunteista ja ajatuksista, joita elämä alkoholistin läheisenä nostaa esiin. Ryhmä toimii itsenäisesti, kansalaisvetoisesti, ja siihen voivat liittyä kaikki halukkaat alkoholistien aikuiset lapset ja muut läheiset.

Ryhmä on Facebookin tarjoamista vaihtoehdoista Suljettu ryhmä, jotta keskustelut eivät näy ryhmän ulkopuolisille. Ryhmään pääsee mukaan tällä sivulla. Keskustelemassa on mukana myös muutamia Mielenterveyden Keskusliiton ja Lasinen lapsuus -toiminnan työntekijöitä.


Kaikki Pullopostia lapsuudesta -jaksot ovat katsottavissa Yle Areenassa ja Pullopostia lapsuudesta -sivuilla huhtikuun 2015 loppuun asti.

yle.fi/pulloposti -dokumenttisarja ja vertaistuki verkossa