Hyppää pääsisältöön

Elastisen levyllä mukana Snoop Dogg – ”Olen joutunut pitämään turpani kiinni tästä kauan”

Snoop Dogg fiittaa yhdellä uuden levyn biiseistä.

Elastinen YleX Aamussa

Elastisen uudella Iso kuva -levyllä kuullaan yhteisbiisi yhdysvaltalaisräppäri Snoop Doggin kanssa, tiedottaa Rähinä-levy-yhtiö. Yhteistyö yhden maailman tunnetuimman räppärin kanssa sai alkunsa villistä ideasta, kun Elastinen kuuli vuonna 2014, että Snoop Dogg on tulossa Tampereelle Blockfestiin esiintymään.

"Edes lähimmät frendit eivät ole tienneet"

YleX Aamun Ile Uusivuori ja Saara Sarvas tavoittivat Elastisen, joka kertoo pidätelleensä tietoa sisällään jo kuukausia, koska hänen mielestään on parempi puhua vasta, kun kaikki on täysin varmaa.

- Mä olen elokuussa lyönyt tästä kättä päälle ja olen siitä asti joutunut pitämään turpani kiinni. Nyt on aika helpottunut olo. Soitin viime sunnuntaina kaikille mun kavereille ton levyn. Meillä on iso saunailta aika, kun saa levyn valmiiksi, Elastinen sanoo YleX Aamun haastattelussa.

- Edes mun lähimmät frendit eivät ole tienneet. Tässä on ollut tietyllä tavalla sellainen salaisuuden vyyhti, Elastinen lisää.

Yhteistyö sinetöitiin kesällä 2014 Blockfestissä. Elastinen kertoo päässeensä festivaalin takahuoneessa amerikkalaisartistin puheille ja kysymään häneltä suoraan, että onnistuisiko yhteistyö.

- Jos ei kysy, niin vastaus on aina ei. Pitää rohkeasti lähteä hyökkäämään omia unelmia kohti. Näen sen niin, että jutut on loppujen lopuksi aika pienistä asioista kiinni, Elastinen sanoo.

Aivan puskista suomalaisräppäri ei Snoop Doggin puheille mennyt. Elastinen kertoo, että he olivat tavanneet lyhyesti vuonna 2007, kun Snoop Dogg oli areenakeikalla Suomessa.

"Tarvitsin hyvän fiiliksen bailubiisin"

Kappale, jolla Snoop Doggia kuullaan on nimeltään Koko yö.

- Mä sanoin Snoop Doggille, että mä tarvin siltä nimenomaan sellaisen hyvän fiiliksen bailubiisin. Sellainen oli tarkoitus lähteä tekemään. Siitä tuli todella rento ja se kertoo siitä, miten illat saattaa venähtää, Elastinen sanoo.

Yhdysvaltalaisräppärin suusta kuullaan kaksi suomenkielistä sanaa.

- Meitsin nimet se heittää. Sekä Kimmo että Elastinen. Muuten hän vetää kyllä englanniksi, Elastinen sanoo.

Elastinen esiintyy lokakuussa Hartwall Areenalla Helsingissä. Räppäri sanoo, että hänen seuraava iso unelmansa olisi saada Snoop Dogg vierailijaksi areenakeikalle.

- Katsotaan, en voi luvata toisen puolesta, mutta lupaan kysyä, Elastinen sanoo.

Snoop Doggin fiittaus Elastisen uudella biisillä kuullaan huhtikuun 10. päivä, kun uusi levy julkaistaan.

Kansainvälisestä yhteistyökuviosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.