Hyppää pääsisältöön

Entourage-sarjasta tehdään elokuva – mukana mm. Calvin Harris ja Pharrell Williams

Elokuvassa on mukana lukuisia musiikki- ja elokuvatähtiä sekä maailman menestynein liikemies.

Kuvakaappaus Entourage-elokuvan trailerista. // Kuva: Warner Bros. Pictures

HBO:n suositusta Entourage-sarjasta tehty elokuvaversio tulee Suomen ensi-iltaan 12. kesäkuuta. Elokuvan uusi traileri antaa esimakua siitä, mitä on luvassa. Elokuvassa nähdään tv-sarjasta tuttu kuvitteellinen tähtinäyttelijä Vincent Chase sekä hänen lähipiirinsä E, Turtle, Drama sekä Ari Gold.

Elokuvaversion vierailevia tähtiä ovat muun muassa artisti-musiikkituottajat Calvin Harris sekä Pharrell Williams, näyttelijä Jessica Alba, Liam Neeson, Frasierista tuttu Kelsey Grammer, Moderni perhe -sarjan Ed O’Neil, Star Trekin Hikaru Sulun roolista tunnettu George Takei ja maailman menestyneimmäksi liikemieheksi kutsuttu Warren Buffett.

Entourage-tv-sarjaa tehtiin vuosina 2004-2011. Se kertoo elämästä Hollywoodin tähtipiireissä.