Hyppää pääsisältöön

Jakso 25: Tankki

Kontiovaaran uutinen

Puolustusvoimilta varastettu Homeboy-tankki levittää kauhua ympäri maata

Aineellisia vahinkoja enemmän mielipahaa on aiheuttanut telaketjujälkien muodostamat alatyyliset peltokuviot.

Pysäyttämättömäksi mainostettu Homeboy-tankki varastettiin Kivesjärven varuskunnasta maanantaina, minkä jälkeen se on kylvänyt tuhoa ympäri Suomen maata. Tankkia ei olla onnistuttu pysäyttämään, mikä on Puolustusvoimien tiedottajan mielestä sekä hyvä että huono juttu: ”Hienoa, että tankin valmistajan lupaus tuhokoneen ylivoimaisuudesta on osoittautunut pitäväksi, mutta muuten tämä on tietenkin harmillinen keissi.”

Aineellisia vahinkoja enemmän maanviljelijöitä on ärsyttänyt tankin pelloille ”piirtelemät” alatyyliset kuviot muun muassa miesten sukupuolielimistä sekä kirkon vesikulkuneuvoista. Ovatko kuviot tahallisia ilkivallantekoja vai onko kyseessä vain kosminen sattuma? Tähän asiaan saadaan selvyys vasta kun tankki on pysäytetty ja tekijää haastateltu.

Bonusklipit: Jännää


Pieleen menneitä

Alla voit kuulla näytteen pieleen menneistä otoksista.

 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.